Предлагам поактивна реклама на форумот на facebook фан страната на ЦрноБело, која би влијаело да се зголеми наталитетот на форумот. Мислам дека форумов е различен од другите форуми зашто овде сме блиски (можеби не толку со некои ) ама блиски сме
А на кој начин мислиш дека е нарушена приватноста на тие што кликаат на „Пријави“ ?Исто предлагам загарантирана поголема приватност за членовите што го користат копчето пријави.
Тврдам дека е нарушена и тоа јавно по темите.
Ви благодариме.
Јас секако не го користам или ете максимум некои 2 до 3 пати до сега,нема ни да го користам а причините зошто,веке ги имам напишано.
Е сега сам да си ги пријавам...како па да не, не идет во предвит.Апелирам до членовите за поголема соработка и пријавување на мислења со навредлива или оф топк содржина
Што сакаш да кажеш мелчи,отвори сеЈавно одредени модератори и индиректно и директно укажуваат на некои членови што пријавувале,а покасно си ги бришат мислењата.
Се надевам дека нема да има во иднина такви работи.
Мајоре,не идит тоа така,ти ќе го пријавиш парвати,он тебе,гонзо трајче и тако даљеЕ сега сам да си ги пријавам...како па да не, не идет во предвит.
Не можит така, мене нека ме пријавуват гонзо, зш слабо е активен, а јас него уште денес ако сакаш сите ќе му ги пријавам.Мајоре,не идит тоа така,ти ќе го пријавиш парвати,он тебе,гонзо трајче и тако даље