Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Предлагам поактивна реклама на форумот на facebook фан страната на ЦрноБело, која би влијаело да се зголеми наталитетот на форумот. Мислам дека форумов е различен од другите форуми зашто овде сме блиски (можеби не толку со некои :) ) ама блиски сме :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky, Selma and Lepaa

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Предлагам темава да се стави во поважните теми
http://forum.crnobelo.com/threads/Пофалби-и-честитки.1203/page-5#post-170777
Исто така би им предложила скоро на сите модератори,да си ги расчепкаат своите подфоруми и да разгледат кои теми им се по посетени и побитни за да се сместат во важните теми.
Не е лошо и да се пролистаат темите поготово во Оштиот подфорум кои се пренатрупани со офф топици и навреди,само на тој начин ке се спречат напнатите ситуации за да течат без навреди.
Вака кога одреден модератор толерира нечија навреда,после им нема крај на навредите.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Апелирам до членовите за поголема соработка и пријавување на мислења со навредлива или оф топк содржина(wave)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Исто предлагам загарантирана поголема приватност за членовите што го користат копчето пријави.
Тврдам дека е нарушена и тоа јавно по темите.
Ви благодариме.
Јас секако не го користам или ете максимум некои 2 до 3 пати до сега,нема ни да го користам а причините зошто,веке ги имам напишано.

• Ми се допаѓа

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Исто предлагам загарантирана поголема приватност за членовите што го користат копчето пријави.
Тврдам дека е нарушена и тоа јавно по темите.
Ви благодариме.
Јас секако не го користам или ете максимум некои 2 до 3 пати до сега,нема ни да го користам а причините зошто,веке ги имам напишано.
А на кој начин мислиш дека е нарушена приватноста на тие што кликаат на „Пријави“ ?

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Јавно одредени модератори и индиректно и директно укажуваат на некои членови што пријавувале,а покасно си ги бришат мислењата.;)
Се надевам дека нема да има во иднина такви работи.

• Ми се допаѓа

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Апелирам до членовите за поголема соработка и пријавување на мислења со навредлива или оф топк содржина(wave)
Е сега сам да си ги пријавам...како па да не, не идет во предвит.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Јавно одредени модератори и индиректно и директно укажуваат на некои членови што пријавувале,а покасно си ги бришат мислењата.;)
Се надевам дека нема да има во иднина такви работи.
Што сакаш да кажеш мелчи,отвори се:D
Е сега сам да си ги пријавам...како па да не, не идет во предвит.
Мајоре,не идит тоа така,ти ќе го пријавиш парвати,он тебе,гонзо трајче и тако даље:zelen

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Мајоре,не идит тоа така,ти ќе го пријавиш парвати,он тебе,гонзо трајче и тако даље:zelen
Не можит така, мене нека ме пријавуват гонзо, зш слабо е активен, а јас него уште денес ако сакаш сите ќе му ги пријавам.
А парвати и трајче нека си се пријавуваат, ак сакаат и нека се истепаат, ич не ми е гајле, и онака двајцата не сакам да ги видам.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis and parvati