jебеш офтопици : ) дај да дискутирамо за овој, стфано сам убеден дека може некој да ти значи само преко нет муабетизаеби ти ова него како помина роматикава синоќе?
скајп или слично, али ај ке ти кажу ичера е било... меднес, романтик моментз...
jебеш офтопици : ) дај да дискутирамо за овој, стфано сам убеден дека може некој да ти значи само преко нет муабетизаеби ти ова него како помина роматикава синоќе?
Да,но ниту една љубов не започнала пред претходна симпатијаНе не. Некој може да остане да ти биде само симпатичен/на и толку
извини што навлегов во интимина ама мило ми е што е такаjебеш офтопици : ) дај да дискутирамо за овој, стфано сам убеден дека може некој да ти значи само преко нет муабети
скајп или слично, али ај ке ти кажу ичера е било... меднес, романтик моментз...
Ти беше прекрасна се додека не ти истече лиценцата од Photoshop..
ајде сега на темата...и јас така си се заљубив...си побарав бројче.....си се запознавме...ова она....љубов на долго-кратка патека....раскинавме...и ја и таа и сите среќни и задовони........интернетот е мојот филм......уствари не
абе ебаго,ја препрочитав темава и ме збунинемам......а имав една на телефон си се запознавме и си одевме некое време.....
во ред тоа дека најубавите работи се случуваат спонтано и вистинска љубов е онаа во која се сака без условно те цитирам зш од искуство можеш да ми одговориш но зарем ниеднаш не посака да се сретнеш со таа особа па макар и на неколку минути било тоа ....мислу дека треа да се остави да се дешава сфе спонтано и само по себе, без планови у иднинуа ако некоја особа ти е стфарно драга, макар на невидено, ондак нема да размислуеш на тој што би се десило у иднинуедноставно прија ти тој друштфо и тј муабет сс туј особу, што едноставно те тера на некои симпатие спрема туј особу
ја збору за мое лично искустфо, куде што ја искрено осеќам некои емоцие спрема туј личност, убава е и има јак карактер и мноо паметно размислуе, што е довољно за да ме привлече тај особа, без разлику што не е до мене
Едит alba : ) не ми се извинуј сфе ке те искубу : ) hh нема зшто да се извинуеш
штом сакаш одговори од искуство,еве да те удостојам и јасво ред тоа дека најубавите работи се случуваат спонтано и вистинска љубов е онаа во која се сака без условно те цитирам зш од искуство можеш да ми одговориш но зарем ниеднаш не посака да се сретнеш со таа особа па макар и на неколку минути било тоа ....
ау у Македонија штом е ова љубов преку интернет не се важи мислев нешто преку граница еКе се деси знам, неиспланирано е боље, веруј ми ; )
Мала ни е Македонија ни, кд тк ке се сретнемо ЗНАМ!