Љубов преку интернет

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
заеби ти ова него како помина роматикава синоќе?;)
jебеш офтопици : ) дај да дискутирамо за овој, стфано сам убеден дека може некој да ти значи само преко нет муабети
скајп или слично, али ај ке ти кажу :sram ичера е било... меднес, романтик моментз...

• Ми се допаѓа
Реакции: alba

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
jебеш офтопици : ) дај да дискутирамо за овој, стфано сам убеден дека може некој да ти значи само преко нет муабети
скајп или слично, али ај ке ти кажу :sram ичера е било... меднес, романтик моментз...
извини што навлегов во интимина ама мило ми е што е така ;)

е како е можно ај таа љубов нека биде и неколку месеци преко нет ама како би се одржувала ако нема вистински допир помеѓу двајцата , како би опстанала ете јас пишав пример каде допишувањето траело 2 месеци и потоа имало тет а тет контакт и се венчаа ...

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
мислу дека треа да се остави да се дешава сфе спонтано и само по себе, без планови у иднину
ако некоја особа ти е стфарно драга, макар на невидено, ондак нема да размислуеш на тој што би се десило у иднину
едноставно прија ти тој друштфо и тј муабет сс туј особу, што едноставно те тера на некои симпатие спрема туј особу
ја збору за мое лично искустфо, куде што ја искрено осеќам некои емоцие спрема туј личност, убава е и има јак карактер и мноо паметно размислуе, што е довољно за да ме привлече тај особа, без разлику што не е до мене

Едит alba : ) не ми се извинуј сфе ке те искубу : ) hh нема зшто да се извинуеш

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ти беше прекрасна се додека не ти истече лиценцата од Photoshop..

ајде сега на темата...и јас така си се заљубив...си побарав бројче.....си се запознавме...ова она....љубов на долго-кратка патека....раскинавме...и ја и таа и сите среќни и задовони........интернетот е мојот филм......уствари не
немам......а имав една на телефон :) си се запознавме и си одевме некое време.....
абе ебаго,ја препрочитав темава и ме збуни :unsure
имаше или немаше? :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
мислу дека треа да се остави да се дешава сфе спонтано и само по себе, без планови у иднинуа ако некоја особа ти е стфарно драга, макар на невидено, ондак нема да размислуеш на тој што би се десило у иднинуедноставно прија ти тој друштфо и тј муабет сс туј особу, што едноставно те тера на некои симпатие спрема туј особу
ја збору за мое лично искустфо, куде што ја искрено осеќам некои емоцие спрема туј личност, убава е и има јак карактер и мноо паметно размислуе, што е довољно за да ме привлече тај особа, без разлику што не е до мене

Едит alba : ) не ми се извинуј сфе ке те искубу : ) hh нема зшто да се извинуеш
во ред тоа дека најубавите работи се случуваат спонтано и вистинска љубов е онаа во која се сака без условно те цитирам зш од искуство можеш да ми одговориш но зарем ниеднаш не посака да се сретнеш со таа особа па макар и на неколку минути било тоа ....

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
:rolleyes: Ке се деси знам, неиспланирано е боље, веруј ми ; )
Мала ни е Македонија ни, кд тк ке се сретнемо ЗНАМ!

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
во ред тоа дека најубавите работи се случуваат спонтано и вистинска љубов е онаа во која се сака без условно те цитирам зш од искуство можеш да ми одговориш но зарем ниеднаш не посака да се сретнеш со таа особа па макар и на неколку минути било тоа ....
штом сакаш одговори од искуство,еве да те удостојам и јас :D
пред да се сретнеш драга,почнува да се јавува и чувството на страв.
што ако во живо не си се допаднеме?...а секако дека во живо не е исто,може да биде и подобро но немора да значи.
мислам дека имам напишано некаде низ темава дека,една гестакулација,една узречица,или пак...мирисот па и многу други нешта можат многу нешта да променат.

• Ми се допаѓа
Реакции: alba

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
:rolleyes: Ке се деси знам, неиспланирано е боље, веруј ми ; )
Мала ни е Македонија ни, кд тк ке се сретнемо ЗНАМ!
ау у Македонија штом е ова љубов преку интернет не се важи мислев нешто преку граница е :zelen

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
не ми е битан мирис, гестикулација Мели : ) битно е поштовање и тија пеперутке што сакаф да искочиф на површину
едноставно сакам , тој е то, сакам гу туј особу, поштују гу, значи ми...
а за у живо ако се видимо, не ми е битно какфа е и у што е облечена и како мирише : )
битна е тај душа... тај магија од емоцие кои су обострани , знам дека су...