Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Мене лично не ме интересира како е по другите форуми,за другите не знам,но доста се испочитавме од (анти)рекламации за другите форуми овде.
Ако некого го интересира како е таму,претпоставувам дека тој некој ке оди на тие форуми и ке види.
Но тоа е само моја претпоставка :svirka

(уште ме жеже сувата прачка по рацете од необјективната учителка) :(

Едит Saladin како ке кажеш ти така нека биде ;) ти благодарам што си ме исцитирал пред да ме избришат.

Успат добра нок на сите...:sleep

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Еее какви убави времиња беа коа си титкавме, знаеш кога ке ти титне дека те мисли, а вака сеа и титкаш, и си вика види го клошар нема кредит да ми се јавии ...

Златни, но и скапи мобилни времиња беа тоа... :zelen
Ако по грешка ти кренеше, наредниот пат као демек зашто еднаш си „изгорел“ чекаше таа прва да титне, како гаранција дека потоа нема да те фати.
А па уште СМС ако добиеше за 5 денари, ОХОХООО, ептен те симпатизира/сака, ПРИВИЛЕГИИИ!!! :giggle

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Сериозно размислувам да ги пријавам комшииве за бучава.
Срам да им е!!!!!
Алооо бре луѓе скоро 12 е часот, некој имат утре обврски.|-( Цела зграда ја имаат потресено од свадбарските песни. (puke)
Доживотен хејт до нив.

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Поттикната од таговите последниве денови,сакам да кажам баш ми е драго што сум овде :)
Повеќето членови ме посочуваат за најзањубена,не зборете така му ги кревате акциите на фанот :p(ќе се вообрази многу).Не сум заљубена,таа фаза ја поминав :) а сега сум во фаза на...(но,сепак да си премолачам повторно да не ми се вообрази фанот :giggle)...
@The_Mayor убаво си кажа во темата-впечатоци од членови
Среќна сум што знам да сакам и почитувам секого ,сметам дека тоа е благослов...
Не сум личност што знае да мрази и да се свети на некој,на сите им поскаувам добро...велат поскакај им на дргугите она што очекуваш да добиеш за возврат...
Што се однесува за форумов,секој челен ми е драг на свој начин,секој е различен и тоа највеќе ми се допаѓа,секој преставува едно делче од оваа наша црнобела слагаица...иако сеуште фалат некои делови да се состави целата но се надевам дека со тек на времето ќе се случи и тоа... (да се обидеме да пружаме почит,љубов и позитивност повеќе-цело е кога има се :zelen)

Статус
Затворена за нови мислења.