Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Еее какви убави времиња беа коа си титкавме, знаеш кога ке ти титне дека те мисли, а вака сеа и титкаш, и си вика види го клошар нема кредит да ми се јавии ...
Мене лично не ме интересира како е по другите форуми,за другите не знам,но доста се испочитавме од (анти)рекламации за другите форуми овде.
Ако некого го интересира како е таму,претпоставувам дека тој некој ке оди на тие форуми и ке види.
Но тоа е само моја претпоставка
(уште ме жеже сувата прачка по рацете од необјективната учителка)
Едит Saladin како ке кажеш ти така нека биде ти благодарам што си ме исцитирал пред да ме избришат.
Еее какви убави времиња беа коа си титкавме, знаеш кога ке ти титне дека те мисли, а вака сеа и титкаш, и си вика види го клошар нема кредит да ми се јавии ...
Златни, но и скапи мобилни времиња беа тоа...
Ако по грешка ти кренеше, наредниот пат као демек зашто еднаш си „изгорел“ чекаше таа прва да титне, како гаранција дека потоа нема да те фати.
А па уште СМС ако добиеше за 5 денари, ОХОХООО, ептен те симпатизира/сака, ПРИВИЛЕГИИИ!!!
Сериозно размислувам да ги пријавам комшииве за бучава.
Срам да им е!!!!!
Алооо бре луѓе скоро 12 е часот, некој имат утре обврски. Цела зграда ја имаат потресено од свадбарските песни.
Доживотен хејт до нив.
Поттикната од таговите последниве денови,сакам да кажам баш ми е драго што сум овде
Повеќето членови ме посочуваат за најзањубена,не зборете така му ги кревате акциите на фанот (ќе се вообрази многу).Не сум заљубена,таа фаза ја поминав а сега сум во фаза на...(но,сепак да си премолачам повторно да не ми се вообрази фанот )...
@The_Mayor убаво си кажа во темата-впечатоци од членови
Среќна сум што знам да сакам и почитувам секого ,сметам дека тоа е благослов...
Не сум личност што знае да мрази и да се свети на некој,на сите им поскаувам добро...велат поскакај им на дргугите она што очекуваш да добиеш за возврат...
Што се однесува за форумов,секој челен ми е драг на свој начин,секој е различен и тоа највеќе ми се допаѓа,секој преставува едно делче од оваа наша црнобела слагаица...иако сеуште фалат некои делови да се состави целата но се надевам дека со тек на времето ќе се случи и тоа... (да се обидеме да пружаме почит,љубов и позитивност повеќе-цело е кога има се )