Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Фала Ви комшии мои драги за убавата забава што ми ја приредивте.
Доста беа свадбарските песни, почнавме со турбофолк. |-( Не знам само како не се срамите во зградава сигурно има деца, родители што утре треба да одат на работа а вие ко во дискотека се понашата. Да се пљукнам во луѓето гнасни, без обзир.
Фала Ви уште еднаш за непроспиената ноќ.

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Доста беа свадбарските песни, почнавме со турбофолк. |-( Не знам само како не се срамите во зградава сигурно има деца, родители што утре треба да одат на работа а вие ко во дискотека се понашата. Да се пљукнам во луѓето гнасни, без обзир.

Де бе спешл бади!? Оди таму, касни салатче, кифличе, промешај стомаче и бутче? :zelen

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Aaaa epa ti neznaese izgleda deka posle 1 saat ima promena vo programata :D opieni se vekje stom stignale do toj del,kaj i da se ke ispozaspijat(ako se postari) :D
primi go moeto socuvstvo :p

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Људи, едноставно не се љутете кд некој пушта музику или слави, без разлику дали имате за учење или ви се спие
Ке имате и ви повод за славење и пијанчење до сабајле, имале сте знам
Без разлику какфу музику рокаф комшие, ипак е музика, замисли да се караф и тепаф по цел дн и ноќ, заебано нели
АЈ живели : )
..ииииии да, рано ми е да се жену скроз, поздраф сс куманофску траку : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија and Lepaa

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Прогресив, за да мамата им ја расплачеш.

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Јас се извинувам што гњавам со моите комшии. Ама морав уште ова.
Азис, да, да Азис!!!!!
Јес, идол ми е.
Поздрав до сите што го почитуваат, ве поздравувам со песнава за да ја почувствувате атмосферата и вие.:D

Статус
Затворена за нови мислења.