Cestitki,vecno da se sakate14 ли смо ? 3 године како иду сс лејди Т, нека има љубоф !
Cestitki,vecno da se sakate14 ли смо ? 3 године како иду сс лејди Т, нека има љубоф !
14 ли смо ? 3 године како иду сс лејди Т, нека има љубоф !
Ајде да се множат. И за некоја година да не викниш на свадба.
Фала Ви комшии мои драги за убавата забава што ми ја приредивте.
Доста беа свадбарските песни, почнавме со турбофолк. Не знам само како не се срамите во зградава сигурно има деца, родители што утре треба да одат на работа а вие ко во дискотека се понашата. Да се пљукнам во луѓето гнасни, без обзир.
Фала Ви уште еднаш за непроспиената ноќ.
Aaaa epa ti neznaese izgleda deka posle 1 saat ima promena vo programata opieni se vekje stom stignale do toj del,kaj i da se ke ispozaspijat(ako se postari)Фала Ви комшии мои драги за убавата забава што ми ја приредивте.
Доста беа свадбарските песни, почнавме со турбофолк. Не знам само како не се срамите во зградава сигурно има деца, родители што утре треба да одат на работа а вие ко во дискотека се понашата. Да се пљукнам во луѓето гнасни, без обзир.
Прогресив, за да мамата им ја расплачеш.Фала Ви комшии мои драги за убавата забава што ми ја приредивте.