Вашето најлошо сексуално искуство

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Таман најдовме време и место(у вецето на станот кај шо бевме за Нова Година пред 2 години),откако сите се испокецаа,дури и фино лепо си постеливме на земја у вецето,и ми се закачи другарче на врата пошо мн му се мочало,и лупаше на секои 2 минути,згора на се друг другар ми се јави да се симнам доле пред зградата кај шо бевме да ме видел,и останавме на пола работа...

• Ми се допаѓа
Реакции: Весна1992 and parvati

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
  • Ми се допаѓа
Реакции: Весна1992

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
Шо знам, прашај ја Десанка дали лошо се чувствувала :rofl
е па тоа сакав да го кажам.. Се жали вика многу будала прајш од мене ..Офф топик сме ке не сечи оваа администрацијава...

• Ми се допаѓа
Реакции: Весна1992

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Еднаш најдов една тема, кај што помислив дека можам супер да се искажам. Па ја отворив , па мислев, земав речник, читав на гугле, прашував на фб кој шо мисли- разменував мислења, па пишев, пишев така едно 2 сати, и напишав еден долго метражен пост, и кога стегнав на тоа копчето -Испрати мислење... ми се отвори опција: најави се на форумов.
Кој секс чоек...полошо амин.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Затоа што не е прва тема којашто ја почнува .. и е без нејзино мислење.
Кога ќе почнат со нормален вовед, тогаш ќе се појавам и јас.
Во нормалниот вовед пишува дека задолжително треба да се даде свое мислење?:pusi

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Во нормалниот вовед пишува дека задолжително треба да се даде свое мислење?:pusi
Koга веќе се отвара тема,за одредената тема треба да се развие дискусија. За да се развие дискусија,потребни се мислења,не е морално,но е пожелно да се даде и свое мислење,за да се почне од нешто и да се види размислувањето на авторот на одредената тема :)

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

MacedonishQueen

Истакнат Член
17 јуни 2015
205
131
143
За роденденот мој со дечкоми пошо славев во клуб, а тука имаше плажа и имаше педалинки, и мување едно друго тамам си почнавме ете ја сестрами на секој 3 минути ѕвоони да си одиме дома ..он се изнанервира и ми вика шибај да те нема хах:giggle(think)

Priroden

Староседелец
4 октомври 2012
140
95
1,038
Досеа сум имал 2 мизерни искуства.
првото, не ми беше женска, се соблекуваме едно друго, почнав да и лижам цицки аиииииииииии отров, абе горчи, уствари отров да испиев подобро ќе беше. Се спуштам доле леле викам оваа небањата ми дошла. Ја остаив у када да се средо, после прописно се извини. (y)

второто ми е стварно мизерно и гадно да го пишувам.
и оваа не ми беше женска, али легнат на стомак го обработува орално и наеднаш прст осетив кај шо не треба at the back door хаха. лелеле у истиот момент станав од кревет. леллее не знаев дека не ти се свиѓа извини. па со денови. Некој месец се помотавме заедно, бар испробавме се шо ми се свиѓаше, нормално и неа, далеку од тоа дека оваа дешавка имаше некаков удел во разделбата наша.

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
Го превртивме цел кревет, буквално, и двајцата треснавме на подот, секако продолживме на под ... никад ова нема да го заборавам, додуша повеќе испадна забавно отколку лошо, лош беше само падот :D

Имам уште, али не се за кажување у јавност ... поготово една случка која што испадна тежок негов фејл, ни на филм немало никад таков фејл :D