Вашето најлошо сексуално искуство

Big Berta

Староседелец
7 февруари 2015
106
209
1,053
Досеа сум имал 2 мизерни искуства.
првото, не ми беше женска, се соблекуваме едно друго, почнав да и лижам цицки аиииииииииии отров, абе горчи, уствари отров да испиев подобро ќе беше. Се спуштам доле леле викам оваа небањата ми дошла. Ја остаив у када да се средо, после прописно се извини. (y)

Фраерчино, да била небањата немало да горчи, ќе било солено. Парфемот горчи.
Се извинувам за оф топик, морав да искоментирам затоа што мислењево ми забоде очи.

Tantara

Староседелец
31 октомври 2013
456
694
1,103
хехехех се изнасмеав :)))
Инаку да, горчи од парфем, дезодоранс, некое млеко за тело , зависи што ставала на телото :)))
Ауу edit, се сетив, во најжустрото и на сред дрти ток и све, дедо ми се растропа на врата :))))па пет минути не знаев што да се објаснувам дури да отворам врата и дури се среди се :))

Последна промена:

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Стандаρд место, виκендица. Миρно и ни на κρај памет деκа неκој κе дојде :D κлучот од таа виκендица го имаат сите машκи од фамилијата на дечκо ми .
Се беше супеρ и таман се занесовме она ништо оκолу себе не те интеρесиρа бмρчи κола, свиρи ти се чини изгоρе. Леле сега шо κе пρајме аκо се начеκаме со бρатучед му.. сρамој.. Се сρедивме и сеа чеκаме неκој да тρопне....
После 5 мин се смиρува се и дечκо ми оди на вρата гледа .. κолата на κомшиите..
У .!.... во најблагото :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: lusijana

Priroden

Староседелец
4 октомври 2012
140
95
1,038
Фраерчино, да била небањата немало да горчи, ќе било солено. Парфемот горчи.
Се извинувам за оф топик, морав да искоментирам затоа што мислењево ми забоде очи.
Me заеба готово, стварно. Небањато+парфем каков е вкусот? :D Измеѓу горчливо и солено ? :D