Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
  • Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
  • Ми се допаѓа
Реакции: Selma

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Е мразам кога некој на некого му вика дека е будала, а уствари не е и овој на кој му се вели дека е будала молчи и прифаќа.
А после, се истура бесот на некој невин. Ам море, глупи сте. Не будали, не овци за стрижење, глупи сте бе.
Знаете да дрдате ко навиени, знаете да истурате бес отпосле, ама тогаш во моментот молчите ко женски полов огран под кошула.
И кој ви е крив? Вас ни Цацко не би е крив. Сами сте!
А да, и ако е некој попаметен, поинтелегентен од вас, завршил факултет и се вработил не ви е крив затоа што вие сте целосна спротивност од него. А јас пак уште помалку сум крива за тоа и не заслужувам да ми се истурате и да слушам оговарања од кои моите уши се параат.
Се извинувам на драгите форумџии што мораат да читаат вакви постови за глуп народ, ама едноставно овие реченици мораат да излезат од мене.

Sugar

Истакнат Член
19 февруари 2012
502
1,110
393
Сакам да кажам дека црна мачка ми го пресече патот :gjavol

AnneBoleyn

Активен Член
14 февруари 2012
144
193
43
In Chuck Bass' bedroom
Конечно си инсталирав кирилица. Глуп икспе, пола ден се мачам а толку работи сакав да кажам.
Сега нема да имам време.:frantic
Туку викенд е, а јас се разбудив со болка во грло на десна страна. Мора нешто да го уништи сончевиот викенд што следи.
Навикната сум. Јбг.
Расположението битно не ми е уништено, има надеж за убавини.

Интересни форумски ликови среќавам, а тоа ми се свиѓа. Ај нека се множат.;)

Lorejn

Полноправен Член
15 февруари 2012
68
82
18
Малку се посмири ситуацијата овде ко што гледам.
Зошто се си мислам понеделник сме денес? Би бил тоа убав понеделник, а уствари е петок и затоа е убав денот. :giggle

Marrie

Староседелец
13 февруари 2012
509
803
693
Сакам да кажам дека форумов го има најдобриот модераторски тим. Не дека се фалам :sram

marjan

Истакнат Член
13 февруари 2012
489
657
93
Bitol, Bitola, Macedonia
сакам да кажам односно да напоменам дека време е за поцнување со подготовки за излегување(искачање) посебно до понезниот пол(happy)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

She

Истакнат Член
17 февруари 2012
301
569
393
Се чувствувам исцедено. Баш како лимон.
Тој ме викна да го започнеме викендот и да се душкаме, ама го одбив. Ќе седам вечерва во меки пижами. Некои едвај заспиваат, јас едвај се будам :unsure
Имам дефицит на сон и недосонувани (каков збор?) соништа.

И уште нешто, оние реклами за офис плус под итно треба да ги забранат, стварно се фејл. :bomb

Имајте секси викенд и убава вечер, петок е :sreken

Статус
Затворена за нови мислења.