Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Реми

Староседелец
18 февруари 2012
542
957
1,093
У близина
По луѓево приметувам дека кога се сликаат со мобилни и дигитални апарати бараат убава, природна слика на која не личат на себеси. :eek

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Добро утро или добар ден , кој како милува или на кој до што му е дојдено.
Јас и мојата потреба за кофеин заминавме на балкон да уживаме во ова сиромашно сонце и нешто никотин...

Работниов ден почна...уште моите сетила да почнат да функционираат и да го прифатат :sleep

• Ми се допаѓа
Реакции: MarGrey

She

Истакнат Член
17 февруари 2012
301
569
393
Ова е еден пост испечен на сонце. ОД сите страни :sreken
Чоколадото ми се топи на биро, имам уште еден час пауза до следното предавање и уште два до долго одложуваното кафе со другарка ми.

Многу работи остануваат незапочнати зашто самата помисла за истите е потешка од чинот. Е таквите луѓе ги советувам да се закопаат во саксија и да цветаат. Најлесно е да се гази по веќе изодени патеки.

Сфатив и дека е голема среќа што сум си доволна сама на себе и дека нема таква енергија што ќе ме помести од оваа позиција. :kafe

mAcIkA

Истакнат Член
14 февруари 2012
382
516
393
сакам да прашам кој од Скопје е утре слободен да пиеме кафе..:D

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Многу љубам петоци :D, едноставно прекрасен е денов. Сонце луѓе кои ти смејат, сакаат...
Па и баба тиганици/лангитки/мекици праве мх,мх прекрано.
Денес е ептен сум расположена и ќе ширам позитивна енергија по форумот :rofl.

СДП кога има реприза на Златна бубамара?- Се снајдов за ова од 9ипол утре вечер.

СДП2 ви се отварше ли форумот пред некои 5мин?

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Многу љубам петоци :D, едноставно прекрасен е денов. Сонце луѓе кои ти смејат, сакаат...
Па и баба тиганици/лангитки/мекици праве мх,мх прекрано.
Денес е ептен сум расположена и ќе ширам позитивна енергија по форумот :rofl.

СДП кога има реприза на Златна бубамара?- Се снајдов за ова од 9ипол утре вечер.

СДП2 ви се отварше ли форумот пред некои 5мин?
Сара јас мислам дека уште немаат давано наТВ Златна Бубамара :) И јас едвај чекам ! :igra

efederer

Админ
Член на администрација
2 октомври 2011
156
256
1,063
Епа, многу сакам сонце! Целиот ден ми се менува кога има сонце! Морам да се преселам на југ :cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: Sugar
Статус
Затворена за нови мислења.