По што ќе ја паметам годинава која привршува како и моите планови за следната

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Едноставен наслов... Што сметате, како ја поминавте оваа година?
Дали успеавте да исполните макар еден од условите кои си ги имавте поставено на почетокот?
Дали имаше несакани последици?

Што понатаму?
Колку ќе се придржувате врз она што го имате замислено?
Дали ќе оставите се` на случајноста, или ќе размислувате два чекори уназад?
Во кратко кои ќе бидат вашите планови следната година?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Абе знаеш ред хот чили пеперс пееја
Space may be the final frontier
But it's made in a Hollywood basement
Така да нит сум се замарал со такви срања нит маите ми се некој репер за крај на свет коа хеј... они својот не си го имаат пресметано.

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Едноставен наслов... Што сметате, како ја поминавте оваа година?
Дали успеавте да исполните макар еден од условите кои си ги имавте поставено на почетокот?
Дали имаше несакани последици?

Што понатаму?
Колку ќе се придржувате врз она што го имате замислено?
Дали ќе оставите се` на случајноста, или ќе размислувате два чекори уназад?
Во кратко кои ќе бидат вашите планови следната година?

Солидно годинава, од 6 поставени цели 3 остварени, што и не е така лошо, времето беше тоа што ме попречи да ги остварам и другите 3, немало никакви несакани последици, понатаму продолжувам да ги остварам и наредните 3 кои си ги имам зацртано предходно. Искрено пак ќе кажам солидна беше годинава, ама очекувам 2013 да биде најдобра од сите до сега т.е. да има целосна пресвртница....секако живи и здрави!

Saladin кај се брзаш па ти, чекај крај на светот ќе биде уште малку. Остај плановите, нема да ти требаат.
Ќе има афтер-парти :D

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Годинава ми беше прилично тапа, првенствено поради опкружувањето.
Пошто сум личност со троа понемирни хормони, обични, убави, секојдневни работи не ми се некоја дефиниција за убава година. Треба да ми се случи нешто екстремно, па да симнам капа.

Цели од типот да бидам подобра личност, да најдам некој да ме плоди, да не пијам газирано итн, нит си ги поставувам, нит пак значат нешто за мене, зошто не ми треба НГ како изговор да одолговлекувам нешто ако стварно сакам да го сменам.
Имам засега само две работи на ум кои ми се зацртани за нареднава година, и уште сега почнувам со планови и подготовки за истите, ама ако ги споделам, ќе ме прати баксуз. :D

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Ќе беше солидна годинава, ама ето денеска мораше да се потврдит фактот дека јас ич немам среќа.|-(
Така да ја оваа години ќе се сместам на врвот од најлошите години од мојот живот. Не би сакала 2013 да биде налик оваа, а планови секако имам, ама ето баш денешниот ден еден план ми уништи од 2013. Така да ни 2013 не верувам дека нешто ќе ми е поарна.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
овај година ми беше како меден месец : )
Најјако од сфе овуј годину ми е што ми се деси овј форум, и по само тој испоиздешавасфа се пуно собиранке на кои ја запозна
преубави и интересни личности, прави другари (y) ( куде мене е мото дружење пред сфе )
И виртуелно запозна пуно добри људи сс кои га споделују сфе тој што ми се дешаа сфакодневно
Запозна и едно девојче :sram .... небесна убавина, неопишљива лепота, меднес...
Да не забрау да кажу дека овуј годину Куманоо има изгубено само едну утакмицу на домашан терен, што ме праи горд кумановац
ииииии да, амтосфера на сфаку утакмицу овуј годину личи на некое финале од сфетски калибар !
сфе на сфе јако јако !!!

План за друу годину неам, а и да иам од куде ми : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13 and redhead

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
All in all, 2012 it wasn't a bad year.

Не сум од оние што си поставуваат New Year's resolutions, што биде биде. Имам неколку желби, but I go with the flow. Ако се остварат, супер. Ако не, ќе се обидам наредна година.

Битно ми е да ми се живи и здрави најсаканите, друго пополека ќе биде.

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
па првата половина од годината доста тешка... научив доста работи за тоа каков може да биде животот, колку се некои личности лоши, немаат чувства... едниствено факсот некако што одеше, како светла точка ми беше тој во целиот темен тунел... е втората половина, убава :) се заљубив, среќно (inlove) како одново да се раѓам :) го добив најубавиот подарок на цел свет, за кој понекогаш знае и хистерија да ме фати, ама што да се прави хормони :D до крајот на годината можно е и една веридба и така годината ќе заврши супер, да се надеваме де :sreken за другата година, па што знам, немам некои планови, освен со факсот да си продолжам како до сега и да уживам во тоа што допрва ме следи (happy)