1.Можеби ти велиш дека е свеста,но не е,бидејки што е поголемо од свеста и што владее повеке!?СВЕТИОТ ДУХ.
2.Им се дерел?првпат слушам!Тој израснал како сите нас бил нормално бебе тинејџер итн но тој немал нешто што ние го имаме тоа е гревот бидејки е син на безгрешниот Бог.
3.Незначи дека ако е еден против сто тој едниот греши
4.Да постои.ако не си знаел сега знаеш!Мене ако ме стават лекар има и некој поголем од мене лекарот над лекарите.Треба да се родиш наново но не повторно да се вратиш во утробата на својата мајка туку преку светиот дух прочитај горе не напишав да се испоубијат.
5.Па ако си го предал веќе животот на Исус треба по божјите стандарди (заповеди) да се однесуваш.Не според една од 1-те Божји заповеди ние не треба да си го замислуваме Бог и да правиме слики.А за металот исто така првпат слушам но не се ни интересирам за сатаната бидејки го молам Бог да ја држи сатаната подалеку од мене.
2.Не ме ни сфати што кажав погоре, океј нема врска.
3.Незнаеш тоа дали е така. Можеби греши, од кај си сигурна ? Кога 99 се за а 1 против, кој победува ?
4.Не, не постои. Твојата глава мисли дека постои, и разумот твој. Оди прашај си некој поп во црква или нешто слично, и кажи им за ова, сигурен сум дека ќе ти се исмеат во фаца.
5.Добро, не ми е јасно бе, ако е Исус бог, кој бил Бог пред него ?
Да .. секогаш е такаAnd there you go ladies and gentleman... Кога разговарам со верник се чуствувам како да зборувам со ѕид, без разлика дали во живо или на форум. Предноста во живо е што ме гледа, ме прави будала, и на крај незнам кој кого повеќе истролал.
Selene мислам дека нема да добиеш одговор у скоро време