Имаш две сценарија од ова. Или ќе седнеш со него на здрав муабет што најчесто ќе доведе до правдање и молење од негова страна, или ќе раскинеш.Вака се мувам со едно машко некаде 3месеци, ме има запознаено со сите другари, секогаш ме претставува пред сите и се гледаме во викенд бидејќи учи во друг град и некогаш кога ќе е дојден и во другите денови, но работата е во тоа што ништо ми нема спомнато за врска нешто, а веќе помина време, во почетокот сакав да прекинам оти ми беше досадно и не сакав да се обврзувам, ама сега не знам некако почна да ме привлекува и сакам да бидам со него, ама пак тој ништо не презема. Не знам тој се однесува како да сме во врка ама не сме, кога ќе се видиме ме бакнува на уста, гушнати одиме, а минатиот викенд на едно машко кое сакаше да се запознае со мене дури му рече дека не сум слободна дека му сум женска......а тој нема ништо спомнато за да бидеме во врска. А неколку пати ми има спомнато демек ај да одиме кај мене, ама јас секогаш му велам не идам и никогаш нема да дојдам. Инаку постар е од мене јас имам 20 а тој 27. И не знам стварно на што сум, не знам што да правам дали да прекинам или да продолжам, а се убаво се однесува со мене мислам добар е грижлив. Ме интересира ваше мислење дали стварно сака да биди со мене по ситуацијава ама пак време помина 3месеци, или пак така само се мавта со мене да речам искористува, да има секс.
На лесна треФка од која ти летаат мислите кога незнаеш што да правиш и пишуваш мислења во љубовни проблеми.На шо ?
Абе другар,ногу а сакам сегашната али сакам да и фалам,да не мисле дека ме има и може да прае шо сака со мене. Капираш? Сакам уште да се труде околу менеПланирам да одам...
бегај да спиеш место на овие години да имаш 4-5 женски ти за една си се фати а овој Салади па дури и со Драги шпага се спореди![]()
Знам сега дека си на роденден ама утре сакам детали за проводот и се надевам него послуша Саладин него менеТаа е за стално,а други од околу![]()
Сакаш да кажеш си имаш женска, а покрај неа уште неколку одоколу ? Браво бе, и после ние машките сме идиоти ? Зошто ? Е заради такви како вас. Незнам како можете така уопште.Таа е за стално,а други од околу![]()
ај бе па ти не биди љубоморен му се може и штоСакаш да кажеш си имаш женска, а покрај неа уште неколку одоколу ? Браво бе, и после ние машките сме идиоти ? Зошто ? Е заради такви како вас. Незнам како можете така уопште.
Абе океј е тоа шо му се може .. али после на крај ееееее сите машки се исти .. идиоти глупави бла бла бла .. зошто сме такви ? Заради тие ко него.ај бе па ти не биди љубоморен му се може и што![]()