Љубовни проблеми

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Вака се мувам со едно машко некаде 3месеци, ме има запознаено со сите другари, секогаш ме претставува пред сите и се гледаме во викенд бидејќи учи во друг град и некогаш кога ќе е дојден и во другите денови, но работата е во тоа што ништо ми нема спомнато за врска нешто, а веќе помина време, во почетокот сакав да прекинам оти ми беше досадно и не сакав да се обврзувам, ама сега не знам некако почна да ме привлекува и сакам да бидам со него, ама пак тој ништо не презема. Не знам тој се однесува како да сме во врка ама не сме, кога ќе се видиме ме бакнува на уста, гушнати одиме, а минатиот викенд на едно машко кое сакаше да се запознае со мене дури му рече дека не сум слободна дека му сум женска......а тој нема ништо спомнато за да бидеме во врска. А неколку пати ми има спомнато демек ај да одиме кај мене, ама јас секогаш му велам не идам и никогаш нема да дојдам. Инаку постар е од мене јас имам 20 а тој 27. И не знам стварно на што сум, не знам што да правам дали да прекинам или да продолжам, а се убаво се однесува со мене мислам добар е грижлив. Ме интересира ваше мислење дали стварно сака да биди со мене по ситуацијава ама пак време помина 3месеци, или пак така само се мавта со мене да речам искористува, да има секс.
Имаш две сценарија од ова. Или ќе седнеш со него на здрав муабет што најчесто ќе доведе до правдање и молење од негова страна, или ќе раскинеш.
Што и да правиш не ја ставај ситуацијата во пат позиција. Јас би ти предложил на првото сценарио - муабет со што ќе дознаеш отприлике на што си. Овој ваљда ќе те мафта, ќе симиња ѕвезди, ама сето тоа зимај го со тро резерва. Ама само тро. После тоа види што како стојат работите. 3 месеци е веќе време да се тргне понатаму.

• Ми се допаѓа
Реакции: alba and majaa

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Љубавна Богиња to the rescue!
Има 27. Те неќе (освен вака за повремена забава), ама неќе ни да те дава на друг.
Дури не си најде постара за посериозно.
Flies away.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
На лесна треФка од која ти летаат мислите кога незнаеш што да правиш и пишуваш мислења во љубовни проблеми.
Мајке ми .. зошто се „пикате“ на форумов и директно рипате во љубовни проблеми бе ?

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
Абе другар,ногу а сакам сегашната али сакам да и фалам,да не мисле дека ме има и може да прае шо сака со мене. Капираш? Сакам уште да се труде околу мене :D Планирам да одам...

така ти мислиш да и фалиш?? ај помисли малку како ќе ти е тебе таа да оди на роденден кај бившиот :^) убаво ќе ти е :x значи не оди, ти си завршил со неа, нема што да бараш таму, не ти е таму местото ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Таа е за стално,а други од околу :D
Сакаш да кажеш си имаш женска, а покрај неа уште неколку одоколу ? Браво бе, и после ние машките сме идиоти ? Зошто ? Е заради такви како вас. Незнам како можете така уопште.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Сакаш да кажеш си имаш женска, а покрај неа уште неколку одоколу ? Браво бе, и после ние машките сме идиоти ? Зошто ? Е заради такви како вас. Незнам како можете така уопште.
ај бе па ти не биди љубоморен му се може и што :zelen

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
ај бе па ти не биди љубоморен му се може и што :zelen
Абе океј е тоа шо му се може .. али после на крај ееееее сите машки се исти .. идиоти глупави бла бла бла .. зошто сме такви ? Заради тие ко него.