Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК вчера успеав да ја дочитам и последната книга од трилогијата "Fifty Shades". Денеска ја прочитав и `Прирачник за антиалкохоличари“ од Игор Џамбазов. Сега следува период од борба со внатрешни дилеми и враќање во реалноста. Колку теми на размислување и двоумење ми се отворија со читањето на овие книгишта.... Дојдов до заклучок дека е време конечно да се средам и да почнам сериозно да гледам на работите. Доста е веќе вака, на ништо не личи.... Само се вртам во круг и очекувам некој друг да ми ги заврши работите место мене. Ми се натрупаа цел еден куп проблеми со кои ни не знам дали ќе можам да се справам, ама ќе дадам се од себе. Ах да.... И некој ден, морам да пробам “Аљаска“, па макар и само една голтка, ме интересира каков вкус има. Ама сега засега, веќе нема да пијам... Барем до Нова Година.

П.С. Некоја препорака за добра книга??
http://forum.crnobelo.com/threads/Предлози-за-книги-Со-кратка-рецензија.873/ провери овде.

СДК требаше да ме разбудат пред 8, а ме разбудија пред 7. 3-4 пати само што ќе задремев некој ќе ме разбудеше |-(
Со ова денот на дрвото, денот ми се упропасти.

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
руп ту та тиссс,ту та руп ту та тисс,ту та ту та тутатутатута тиссс,чик чик чик чик,тис ту та ту та руп, тупа тапа тупа тама тиссссс !!!!:zelen
600124_10152304037080473_617264803_n.jpg

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
П.С. Некоја препорака за добра книга??

-Заточеник на небото - Карлоз Руиз Зафон

-Хипнотизер - Лаш Кеплер

.. Сега, зависи каква книга сакаш да читаш де :)
Ако сакаш, и други ќе ти набројам :)

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
руп ту та тиссс,ту та руп ту та тисс,ту та ту та тутатутатута тиссс,чик чик чик чик,тис ту та ту та руп, тупа тапа тупа тама тиссссс !!!!:zelen

Дечко не се тама, П`рл се:D

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Шо се виа тапански театри тука бе .. ееее земал на дрва ми тропа.

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Статус
Затворена за нови мислења.