Ме интересираат твојте глупи мислења, за девојче кое што фатило вирус .. и коешто одма трескаш дека е трудна, од кај тој заклучок бе ?
1. Девојчето напишало дека има нагон за повраќање...а не вирус.Ме интересираат твојте глупи мислења, за девојче кое што фатило вирус .. и коешто одма трескаш дека е трудна, од кај тој заклучок бе ?
да .. нормална работа е јадењето човечко и си го сакам .. али пошо гледам дека не си по вести и такви работи, да .. вирус е, ќе ти потврдам1. Девојчето напишало дека има нагон за повраќање...а не вирус.
2. Не е мала има дечко а претпоставувам и секс.
Според овие два факти е јас поставив прашање.
Ти од кај знајш пак дали е вирус....туку да заборавив... за тебе сексот и бременоста се табу работи и недостапни, ама затоа јадење човечко месо е нормална работапсихо еден
убо ти шо ми потврди матичару....какви вести, биди појасен?да .. нормална работа е јадењето човечко и си го сакам .. али пошо гледам дека не си по вести и такви работи, да .. вирус е, ќе ти потврдам
А и да е трудна и да има нагони на повраќање, сигурно прво место на коешто би се обратила, не би било форум, туку стручно лице.
Читај после болдираното. Читај на интернет, бар тоа го имаме денес.убо ти шо ми потврди матичару....какви вести, биди појасен?
не си ти крив, мозокот ти трокират
не се разбирам јас многу од интернети... ај ти појасни ми. Ако не сакаш да сме оф топик оди на темата за канибалисти, ќе се разјасниме.Читај после болдираното. Читај на интернет, бар тоа го имаме денес.
Земи учи нешто шо не требаСДК дека прв пат во животов ми дојде желба за учење, а немам ништо за учење хохо.