Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Ме интересираат твојте глупи мислења, за девојче кое што фатило вирус .. и коешто одма трескаш дека е трудна, од кај тој заклучок бе ?

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Ме интересираат твојте глупи мислења, за девојче кое што фатило вирус .. и коешто одма трескаш дека е трудна, од кај тој заклучок бе ?
1. Девојчето напишало дека има нагон за повраќање...а не вирус.
2. Не е мала има дечко а претпоставувам и секс.
Според овие два факти е јас поставив прашање.
Ти од кај знајш пак дали е вирус....туку да заборавив... за тебе сексот и бременоста се табу работи и недостапни, ама затоа јадење човечко месо е нормална работа(facepalm)психо еден

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Јао људи одма се карате, зар не сватисте до сг дека од сви чланови, мајор, гонзо и парвати највише терав заебанцие. До к*р ако ву кажаја да не е трудна. :banghead

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
1. Девојчето напишало дека има нагон за повраќање...а не вирус.
2. Не е мала има дечко а претпоставувам и секс.
Според овие два факти е јас поставив прашање.
Ти од кај знајш пак дали е вирус....туку да заборавив... за тебе сексот и бременоста се табу работи и недостапни, ама затоа јадење човечко месо е нормална работа(facepalm)психо еден
да .. нормална работа е јадењето човечко и си го сакам .. али пошо гледам дека не си по вести и такви работи, да .. вирус е, ќе ти потврдам :)
А и да е трудна и да има нагони на повраќање, сигурно прво место на коешто би се обратила, не би било форум, туку стручно лице.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
да .. нормална работа е јадењето човечко и си го сакам .. али пошо гледам дека не си по вести и такви работи, да .. вирус е, ќе ти потврдам :)
А и да е трудна и да има нагони на повраќање, сигурно прво место на коешто би се обратила, не би било форум, туку стручно лице.
убо ти шо ми потврди матичару....какви вести, биди појасен?
не си ти крив, мозокот ти трокират

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Читај после болдираното. Читај на интернет, бар тоа го имаме денес.
не се разбирам јас многу од интернети... ај ти појасни ми. Ако не сакаш да сме оф топик оди на темата за канибалисти, ќе се разјасниме.

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
СДК дека прв пат во животов ми дојде желба за учење, а немам ништо за учење хохо.​

Статус
Затворена за нови мислења.