Ако не друго ја расчепкавме малку темата
Ако не друго ја расчепкавме малку темата
Треба така од време на врем да се расчепкат стари темиАко не друго ја расчепкавме малку темата
Ја би петиција ако соберам 10-15 лајка (стаутс/мислење на што и да било прво секако ќе се договореме) Trajche да поставе слика во темата.The_Mayor ако сакате и во еротски фотографии можете
јас немам ништо против
само по можност ако ви се разголени фотографиите,да сте насекаде исто исончани и на бицепси,и на трицепси,четирисепци...
Јас можам да го сликам без да знае тој,но нема да смеам да ја објавамЈа би петиција ако соберам 10-15 лајка (стаутс/мислење на што и да било прво секако ќе се договореме) Trajche да поставе слика во темата.
Кој ќе лајкне давам милка чколада од оние големите со лешници
Eте тебе те најмувам за личен папрацо ама пак смао јас сликата ќе ја видам , па ова и не е лоша идејаЈас можам да го сликам без да знае тој,но нема да смеам да ја објавам
Со лешници или без?Eте тебе те најмувам за личен папрацо ама пак смао јас сликата ќе ја видам , па ова и не е лоша идеја
Каква сакаш таква, ама сепак Trajche нека се согласе на првотоСо лешници или без?
Сдк....Некој плеска,некој ракоплеска
Иначе има трицепси, бицепси, цицепси и други пси...само да зголемат и дооформат како што треба.The_Mayor ако сакате и во еротски фотографии можете
јас немам ништо против
само по можност ако ви се разголени фотографиите,да сте насекаде исто исончани и на бицепси,и на трицепси,четирисепци...
Цицепси Е сеа си ме насмејал.Рано е сеуште да се отоври хот линијата, оставете не малку да се развиеме како луѓе- барем до јануари
Иначе има трицепси, бицепси, цицепси и други пси...само да зголемат и дооформат како што треба.