Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
80-60 ми е па ти мисли :D шо ако сум млада....и лук да јадеѓш ке ти падне,тоа не прашува стар млад...

да инаку,млада кока сум :D

Moј конечен одговор подоцна ке си легнам.Сакам да гледам една серија (wasntme)

па добро, ја такој спомна дека ми чудно, ели може да се деси све, што знаеш. Ако погледни си ја почна сг да гледам едну на фокс крајм вика се претендер(имитатор) интересна серија. Слично размислуемо ја и главан лик, само што он на малце повисоко ниво и побрзо ги сфаќа работе :D

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
па добро, ја такој спомна дека ми чудно, ели може да се деси све, што знаеш. Ако погледни си ја почна сг да гледам едну на фокс крајм вика се претендер(имитатор) интересна серија. Слично размислуемо ја и главан лик, само што он на малце повисоко ниво и побрзо ги сфаќа работе :D

Џероооооооооооооод?Претендееееееееееееееееееееееер? ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА....нели подоцна игра? како сега ја пуштиле/па јас таа серија мислев да ја гледам.

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Џероооооооооооооод?Претендееееееееееееееееееееееер? ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА....нели подоцна игра? како сега ја пуштиле/па јас таа серија мислев да ја гледам.

па после у 11 сат почнуе ке си направу чајче и ке си гу гледам и то, само сакаше да кажу дека и ја ке гледам.

• Ми се допаѓа
Реакции: МериСелест

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
па после у 11 сат почнуе ке си направу чајче и ке си гу гледам и то, само сакаше да кажу дека и ја ке гледам.

Срцка е Џерод нели?Мене оваа Паркер женската ме нервира |-(

• Ми се допаѓа

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Срцка е Џерод нели?Мене оваа Паркер женската ме нервира |-(

Џерод е закон, а и Паркер е убава брате, згодничка, у глобалу никој не ме нервира сви ми интересни, али најинтересно е што сви мислив дека су много паметни сс много високу интелигенцију а неможев џерод-а да га фатив, очигледно сви они заедно немав поголему интелигенцију од њега :D

• Ми се допаѓа

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Си нарачав fancy, dark ass ear cuff. Едвај чекам да ми стигне. (wasntme)
Мозоков ми е полн со мисли ко Карфур со купувачи на тоалетна хартија.
Имам два зацртани плана што морам да ги остварам во најбрз можен рок. Не дека се итни, туку ете, си ги поставив ко предизвик и трка со сама себе. Да видиме колку можам.

Ама да, убаво рекле, никогаш не ветувај кога си среќен, ниту пак донесувај одлуки кога си лут. Не за себе, за себе некако ќе си проголташ, сам си си крив, туку на друг може да му ја посереш целосната слика што долго време ја градел за тебе.
Е, тоа е.

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Џерод е закон, а и Паркер е убава брате, згодничка, у глобалу никој не ме нервира сви ми интересни, али најинтересно е што сви мислив дека су много паметни сс много високу интелигенцију а неможев џерод-а да га фатив, очигледно сви они заедно немав поголему интелигенцију од њега :D

Не велам дека е грда,ама се нервирам зошто не го подржува него...леј вчерашната епизода со хелихоптерот хахахахха

• Ми се допаѓа

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Не велам дека е грда,ама се нервирам зошто не го подржува него...леј вчерашната епизода со хелихоптерот хахахахха

па незнам колко си ги гледала претходни, али колко ја свати до сг, тај паркер е раснала сс џерод-а и су гу трењирала за да уме да га прати, највероватно да бидев спремни ако избега да има кој да га прати и сг на њума како да ву е тој урежано у мозак, али видиш како дознава повише за њоњо минато и за мајку ву толко повише му попушта на њега и изгледа онј Сидни му е татко на Џерода. Ичершња епизода беше закон, заеба ги за сви паре.

• Ми се допаѓа
Статус
Затворена за нови мислења.