ако су модерне у моду ги стави а ако не су модерне у темите во кантатаАбе сакам да отвору тему за најнови најк хајперданк, кошаркарски патике, у мода и убавина или у спорт да ги ставу ?
ако су модерне у моду ги стави а ако не су модерне у темите во кантатаАбе сакам да отвору тему за најнови најк хајперданк, кошаркарски патике, у мода и убавина или у спорт да ги ставу ?
ако су модерне у моду ги стави а ако не су модерне у темите во кантата
ај џст кидинг у моду у моду,такој јас би га туријахахаха, мели рулз, ма предомисли се ја, мрзи ме тој да работу можда у другу прилику
еден,два,три....штурчето се скри
и шо сеа ???
ке го бараме
Туку сдк мене ме пукна глава за спиење...не знам дали утре на факс ке издржам а не знам ни дали ке идам...знаејки што може да се случи.
И така...ке идам да одморам малку подоцна...или па сега
одмори си боље покасно, издржи још 2-3 сата и после си легни да спиеш преко ноќ. Ја едн пут си легна у 9 ипол заспа и спаја само до 1 преко ноќ и после се разбуди и не заспа цел ноќ
нели си млада за да ти пада притисак ? ти си знаеш кт ке си легнеш, ја само кажују мене што ми се десило, па да те спасу тебе од такво мучење да легаш 5 сата у кревет за џабе.Знам али и притисокот ми е паднат :/ а ако заспијам не се будам до утре... а на факс можам да паднам од умор.Немам излез...утре ке видам...
А за нокно време,ко заклана спијам
нели си млада за да ти пада притисак ? ти си знаеш кт ке си легнеш, ја само кажују мене што ми се десило, па да те спасу тебе од такво мучење да легаш 5 сата у кревет за џабе.