Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Абе сакам да отвору тему за најнови најк хајперданк, кошаркарски патике, у мода и убавина или у спорт да ги ставу ?
ако су модерне у моду ги стави :D а ако не су модерне у темите во кантата :*

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
еден,два,три....штурчето се скри
и шо сеа ??? (think)

ке го бараме :D

Туку сдк мене ме пукна глава за спиење...не знам дали утре на факс ке издржам а не знам ни дали ке идам...знаејки што може да се случи.
И така...ке идам да одморам малку подоцна...или па сега :unsure

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
ке го бараме :D

Туку сдк мене ме пукна глава за спиење...не знам дали утре на факс ке издржам а не знам ни дали ке идам...знаејки што може да се случи.
И така...ке идам да одморам малку подоцна...или па сега :unsure

одмори си боље покасно, издржи још 2-3 сата и после си легни да спиеш преко ноќ. Ја едн пут си легна у 9 ипол заспа и спаја само до 1 преко ноќ и после се разбуди и не заспа цел ноќ

• Ми се допаѓа
Реакции: МериСелест

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
На мојот идиотизам му нема крај. Секој пат се запрепастувам самата себе си.

Денес ја изгледав првата сезона на Breaking Bad и ајде да почнам наредна. И од компјутер кај брат ми си префрлам на лаптоп кај мене цела сезона. Почнувам прва епизода...
futuramafry.jpg

Што се десило?! Од кога овие не живеат заедно?? Кои се овие луѓе? Штооо се случуваааа???
Океј океј, ае втора епизода. Ја гледам и неа...
futuramafry.jpg

Не не, нема логика серијава. Можеле барем уште една епизода да направат во предходната сезона, да објаснеле што се случило. Завршува епизодава и гледам тројче. Сум почнала трета сезона место втора?? ТРЕТА?! (facepalm)

tumblr_m67ijv0Kla1qizx4p.png

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
одмори си боље покасно, издржи још 2-3 сата и после си легни да спиеш преко ноќ. Ја едн пут си легна у 9 ипол заспа и спаја само до 1 преко ноќ и после се разбуди и не заспа цел ноќ

Знам али и притисокот ми е паднат :/ а ако заспијам не се будам до утре... а на факс можам да паднам од умор.Немам излез...утре ке видам...
А за нокно време,ко заклана спијам :)

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Знам али и притисокот ми е паднат :/ а ако заспијам не се будам до утре... а на факс можам да паднам од умор.Немам излез...утре ке видам...
А за нокно време,ко заклана спијам :)
нели си млада за да ти пада притисак ? ти си знаеш кт ке си легнеш, ја само кажују мене што ми се десило, па да те спасу тебе од такво мучење да легаш 5 сата у кревет за џабе.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
нели си млада за да ти пада притисак ? ти си знаеш кт ке си легнеш, ја само кажују мене што ми се десило, па да те спасу тебе од такво мучење да легаш 5 сата у кревет за џабе.

80-60 ми е па ти мисли :D шо ако сум млада....и лук да јадеѓш ке ти падне,тоа не прашува стар млад...

да инаку,млада кока сум :D

Moј конечен одговор подоцна ке си легнам.Сакам да гледам една серија (wasntme)

Статус
Затворена за нови мислења.