Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Најмногу на свет мразам женчиња што изиграваат лавици, тигрици и остало животинско царство, а кога ќе дојде време да го покажат “лавовското“ пред мажјакот што им се допаѓа, изиграваат невинашчиња и трепкаат со очињата, за нели, мажјаков да се покаже Алфа пред “беспомошнава“ и така после си живеат во свет каде двајцата ќе мислат дека тие се доминаторот во таа нивна манипулирачка идила.
Па зашто да е искрено и едноставно, кога може да е комплицирано?

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and slb_bobo

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Пу пу пу, жими баксузот шо ќе бев! Белким од утре ќе се поправи се. Нов ден, нова недела, нов месец...

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
541117_375929032484968_1543613257_n.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: 048 and parvati

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
СДК Кој апсурд е да се прогласуваш за open-minded person. Да го „отвориш умот“ т.е. да видиш малку подалеку од хоризонтот кој ти е наметнат. Тоа самото значи дека треба да ги одбегнуваш класификациите и поделбите на луѓето комплетно. Но со самото тоа што се класифицираш како open minded се класифицираш.

Ах да, заборавив да спомнам нешто што сакам да и` кажам на една моја драга познаничка. Дрогирањето те прави уметник исто толку колку што пиењето бензин те прави возило.

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Се прашувам кога оваа ужасна главоболка ќе ми помине.Секоја ноќ буден сум како вампир, главата толку ме боли што мислам дека очите низ нос ќе ми излезат.
Џабе се апови.
Бољи литро коњак, бар да знаеш дека од нешто квалитетно си го ебал џигерот.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
они: ...дечко може ли пилето што го купифме од туш тука да го јадеме ?
ја: aaaaaa не не бива тој, не е дозволено...
aма како па дечко ние сме од Скопје.....
БРЕЕЕЕЕЕЕЈ од Скопје а ? а да бесте од Лондон ке треаше и кафе да ве почастимо и по сто евра на поваѓање да ви даемо А ?

неам ништо протиф Скопје и Скопјани, АЛИ ако си од главан град немора да значи дека си главан и ке праиш што сакаш !!!

Статус
Затворена за нови мислења.