Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Какви се не глупости се изначитав.
Некои луге се опседнати самите со себе,дефинитивно.
Дури и кога не се прозвани се осекаат прозвани :D
Е ако де,редно е сам да се ставиш во нечиј центар на внимание(а тоа ти е големо задоволство),кога личноста во чиј центар сакаш да бидеш не те става.
Ветувам,од денеска ке читам преку ред,така дефинитивно ништо не губам,можам само повеке да добијам.
А да спомнам нешто и за правилата на една институција,вчера ме пишаа 300 евра полисменците за недавање првенство на минување.
Е да,ние немаме право на кршење на правилата а тие што ги воведуваат правилата имаат право на се.Па ти или сакаш прифати или ако не не живеј.:x:D
Ма не сум им лута во никој случај,избори доагаат.Кога ме застанаа по втор пат вчера,на една забутана уличка во градот(прв пат таму да видам полиција за овие четири години)со се документите намерно му ја давам и казната,полицаецот ми се извини што ме застанал без да ми ги види патните исправи.
Зошто?(wasntme) ...ах колку ми е јасно зошто.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Си барав беља - си најдов. Колку пати излегував со водена коса, е сега настинав колку за сите пати заедно. Блазе си ми. (facepalm)

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Овоа кога рано одсабајле ќе си станам и ќе почнам да вежбам, па треба да бидам згодна
daily_gifdump_33_01.gif

Послето ќе појдам на школо, ама 2 пред мене не видам пошто ногу ми се спие
tumblr_maz7b4km5h1r3gb3zo1_250.gif

Овоа за време на ручек брат ми коа замра нешто
f42263f9a94f4db.gif

И овоа коа ќе отидам кај баба на гости
6vw8o.gif

Сфатив дека е редно време да ослабеам
snvm_qarz0wkstacz82f2g2.gif

Ќе ми простите што ова мислење ми е на дијалкет, но не знаев во која тема да си го ставам мислењево. Од овоа што напишав нешто не е точно(wasntme)

Статус
Затворена за нови мислења.