Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Bianka

Истакнат Член
26 септември 2012
6
22
103
БМВ со затемнети стакла, зад воланот едно створење со брадиште, до него ист примерок малку додуша послаб..Локација: Пред еден од фамозните студентски домови. Идат три гуски стокмени ко за пред МТВ и влагаат, типов ја старта машината, сите да се завртат, немој не го забележаа пред тоа. Али он за сваки случај, да се осигура, да обележи територија како кучињата кога замочуваат по дрвјата. А тие лепојките се надувале, па фаци се више нема шала у БМВ и тоа скупско шо би рекол Џамбазов. Е тие таквите ко овие три најубаво ке си поминат во животот или ке завршат во брак со некој бизнисмен и ке си го осигураат животот за увек или па ако си одберат другата опција соло со повеќе пријатели од бизнисмен класата, патувања, скапа гардероба итн. Е сега ако ептен не ги бива може и ке пропаднат, ама не бе ретки се тие. А од другата страна се оние кои стрикно се движат во триаголникот соба, менза, читална и по некоја пијанка со добро одбрано друштво, со мака ќе си завршат факултет, ке бараат работа со години, додека нивните погоре споменати комшивки веќе имаат долгогодишен работен стаж. Ова одамна го знаев сега ми се потврди пред очи по кој знае кој пат... Секаде има некој кој двои од толпата зависи на кој начин ке си избере...не се сите провинцијалци исти, не се сите Скопјани исти, не се сите жени исти, не се сите мажи исти...како што обично се вели... Бај д веј Кисела вода треба да се прекрсти во Матна вода!

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
lady_blue Sarah Mila Kunis зошто се избришани моите мислења од овде а нечија провокација и навредување не?
не ми е воопшто за постовите колку што ми е што со ваква необјективност само се ствара расправии мегу членовите.
Ако веке се бришат мислењата треба да се избришат од каде што почнала провокацијата и навредите.
Што имаше лошо во тоа што еден член си пишува свое мислење околу нешто и успат поставува прашање и друг член му одговара на истото.
доколку не сака кавги и расправии нека ограничи кој сака да му одговори а кој не,или пак директно нека посочи.
општо поставено,секој има право да одговори.кога веке некој изразил желба да одговори кој му дава право да навредува?
ако веке не се брише неговата навреда зошто се бришат останатите постови?
со тоа сами оставате да бодат во очи некои работи.
И да,јас сум таа што секогаш се расправа и кара од причина што кога ке почнам некоја работа сакам да се истера до крај.
поставив прашање,од каде одреден член знае на кого лично админот ставил бан кога никаде јавно не се напишало?или грешам?
еден модератор ме нарече адвокат и портпарол на lady_blue денеска член истото го испотенцира буквално со истите зборови.
Зошто сум портпарол и адвокат на лејди,од што секаде ја нагласувам нејзината објективност?Зарем само јас ја нагласувам?Па цел форум го има нагласено истото.Наместо да се пренесуваат работи како дезинформации за да се ствара тензија,еден модератор треба да ја спречува,а не дополнително да ја ствара.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
4 и пол заминува, а јас немам абер за спиење. ^.^
Аххх, кога би можел сам да си се клоцнам онака убаво... :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: МериСелест