Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
имаше една песна од ластовица.......мислам дека се викаше пушење и текстот и одеше............пушу пуши пушиме, гајле си немаме......пуши цела нација со гаранција............ајееееееееее,,,,,,,,,,,,,:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly

Bianka

Истакнат Член
26 септември 2012
6
22
103
И да се сефтосам со едно членство на форумов...редно беше по толку години пасивен член по форумите, сепак честа падна на овој форум...да си дадеме шанса де, не за друго и двајцата сме релативно нови..

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
нели марихуана е дрога и стфара завист ? pff..
eданаес дна ич не сам пафнаја не ми се ни пафка, цигаре е позависно од џоинт
па може ли пушач да издржи еданаес дна без ниедн дим од цигаре ? : )

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
нели марихуана е дрога и стфара завист ? pff..
eданаес дна ич не сам пафнаја не ми се ни пафка, цигаре е позависно од џоинт
па може ли пушач да издржи еданаес дна без ниедн дим од цигаре ? : )
Не, марихуаната е дрога но не ствара зависност. Само има многу повеќе штетни дејства отколку полезни. На пример мозокот ти го прави швајцарско сирење, влијае на ДНК т.е. ја оштетува, го зголемува ризикот од рак на бели дробови како и за многу други (на пример рак на тестиси), проблеми со меморија поточно губење на делови од меморијата, често доведува до психоза... Ја не би пушел, а вие слободно терајте си штом ви е убаво.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
parvati jaс те молам да продолжиш во име на Манчестер Ј да зборуваш на дијалект,ок?:D
знам дека ке ме послушаш нели...

Туку,не можам да јадам,немам апетит...што ли ке правам вака?и сонот го изгубив...

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Сакам да слушам музика...ама нема на што....... друго се слушалки, друго звучници. :( :mad: :cenzura :mad (:|

Статус
Затворена за нови мислења.