Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Значи поради глупавата пракса недоспана сум, само што почнавме а мене преку глава ми е |-( добро е порано што не пушти инструкторката па сега може да си поспијам 2 часа додека дојде времето за школо за да не летам со паметот на часови :sleep ..

street_chic

Староседелец
14 февруари 2012
1,433
3,678
723
Portofino, Italy
526239_10151064599752426_1652814335_n.jpg

Bianka

Истакнат Член
26 септември 2012
6
22
103
Кога нешто силно сте посакувале и тоа почнало полека но сигирно да се остварува, сте вложиле време, пари, труд и психички напор, за на крај да се запрашате дали е тоа тоа, дали вредеше, знаете дека животот ќе ви се смени од корен, дека веќе ништо нема да биде како порано...измешани чувства...ќе биде ли добро, нема ли да биде...прашања без одговор...Се плашам ли? Најверојатно да, но во исто време сум среќна. Може ли човек во исто време да е среќен и тажен?

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Кога нешто силно сте посакувале и тоа почнало полека но сигирно да се остварува, сте вложиле време, пари, труд и психички напор, за на крај да се запрашате дали е тоа тоа, дали вредеше, знаете дека животот ќе ви се смени од корен, дека веќе ништо нема да биде како порано...измешани чувства...ќе биде ли добро, нема ли да биде...прашања без одговор...Се плашам ли? Најверојатно да, но во исто време сум среќна. Може ли човек во исто време да е среќен и тажен?

Да! Секако дека може, посебно во таква ситуација кога долгоочекуваното нешто почнува да се остварува, можеби не е тага но сигурно е некој страв за тоа што понатаму. Пробај да си уживаш и да се препуштиш. Како што сама кажа ти си вложила време, пари , труд,психички напор....заслужено ти е уживањето и среќата.

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed, Bianka and 4FUN

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
еееее јас коа викав дека „некоја“ (демек не знам која) модераторка ќе се нафрли на оној кој ја напаѓа светоста на парвати... Ај нема врска.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y
Статус
Затворена за нови мислења.