Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
а да прашам зшто мое мислење у тему психоанализа на форумљаши е стаено на чекање ? : )
мора прво некој модератор да га одобри ? што има лошо напишано у њега ?
Ќе го избришат изгледа, истото беше и во темата за собиранките, со моите мислења.

Coelho

Староседелец
2 април 2012
287
493
663
Скопје
Mito hadzi - vasilev jasmin 20
Skopje, Skopje 1000
Phone: +389 23135660

Е, да, Stylos мислам дека се вика, само не ми текна на тоа. Таму знам дека има многу квалитетни Samsonite куфери. Претпоставувам и цената им е малку висока. Благодарам.

стара чаршија имам видено дека се продаваат.

Фала многу. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Е, да, Stylos мислам дека се вика, само не ми текна на тоа. Таму знам дека има многу квалитетни Samsonite куфери. Претпоставувам и цената им е малку висока. Благодарам.

Фала многу. :)
Да ти дадов за скапи куфери,знам дека си господин човек и дека ќе идеш на најдоброто:igra

• Ми се допаѓа
Реакции: Coelho

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Добро утро..
После толку денови пак седнав да го испијам првото кафе со форумов.
Насекаде изнапишани реченици како никој за ништо и од никого не се замара.
Еден куп колумни и коментари на истите околу тоа кој каков е,колку и дали се замара.
Па дури и молби за психонализи а уствари"не се замараме"кој што мисли за нас.
Ааа,да,да не заборавам,па дури има и тема дали ни е битно кој од форумот што мисли за нас.И таму сме активни.
Не,не велам дека не треба да се замараме кој што мисли за нас,ниту пак да се замараме....едноставно само сакав да си ја испошкртам низ темава оваа мисла...Никој за ништо не се замара само е активен по темите прашувајки кој што мисли за него. На ваков или онаков начин.
Пријатен ден на всичките :*

Статус
Затворена за нови мислења.