Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
За 3 дена - How I Met Your Mother, за 4 дена - New girl, на 27 сеп. - The Big Bang Theory и Person of Interest, 30 сеп. - DEXTER, 3 окт. - Supernatural, 11 окт. - The Vampire Diaries, 14 окт. - The Walking Dead, 17 окт. - American Horror Story, 19 окт. - Community, 26 окт. - Touch. (party)

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Сдк дека многу често донесувам погрешни одлуки, се врзувам за погрешни личности и правам непотребни нешта, само од мрзливост. И денеска беше иста приказна. Зошто ме мрзеше да му објаснувам? Зошто ме мрзеше да му докажувам дека не е во право? Зошто ме мрзеше да си заминам без збор? Зошто?
...
Зошто сега не ме мрзи да се замарам?

• Ми се допаѓа
Реакции: Avona Vi

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Сакам да прашам посебно женските членови на форумот зошто ви пречат директни прашања и што имате против галењето?

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Сакам да прашам посебно женските членови на форумот зошто ви пречат директни прашања и што имате против галењето?
Мене не ми пречат директни прашања и немам ништо против галењето, напротив... како само би се галела во моментов...

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
За 3 дена - How I Met Your Mother, за 4 дена - New girl, на 27 сеп. - The Big Bang Theory и Person of Interest, 30 сеп. - DEXTER, 3 окт. - Supernatural, 11 окт. - The Vampire Diaries, 14 окт. - The Walking Dead, 17 окт. - American Horror Story, 19 окт. - Community, 26 окт. - Touch. (party)

Која сезона Декстер? од почеток или 7ма ва новата :)

Вечер на свадба,фала,убаво да си поминам.

Martin123

Полноправен Член
13 септември 2012
32
27
18
Можете ли да ми помогнете и да ми дадете некој совет...
Вакаа..имам девојка скоро веќе 2 години...но не е тоа тоа...разлика сме 3 ипол години..но нејзините не дозволуваат таа да има дечко...ја иам 18 а таа 15 :( ...и викенди ретко кога ја пуштаат....
кажете ми што да напраам...
ДАЛИ ДА РАЗГОВАРАМ СО НЕЈЗИНИТЕ? (можеби така кога ке ме запознаат кој сум и што сум ке смени нешто во врската)
ИЛИ ДА ОСТАВАМ ТАКА...ЕДЕН ДЕН СИГУРНО КЕ БИДИ ПОДОБРО...
благодарам однапред... :*

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Сабото ко сабота......не бев на работа....си станав во 6 наутро, обично станувам во 5 :( Убила ме прва смена :) #FuckTheSystem
Си реков ќе расчистам по фиоките. Меѓу книгите од средно и факултет налетав на црниот тефтер...На времето во него си запишував телефонски броеви......Остави тоа броевите.....налетав на нејзините писма, писмата која ми ги праќаше....Мирисаат на неа..... Јебига...емоции......блиско минато од пред 5 години кога знаев како да бидам среќен.... И тогаш сфаќаш...дека нема се да биде како порано.....

Статус
Затворена за нови мислења.