Абе ајде со пуканки И на тато му кажувам вика глупости, ми вика само обична водкаСе кладам дека воткава со вкус на пуканки е најгрдиот алкохолен пијалок на планетава!
Отвори ја прикачената датотека 11265
Господине Марцисио,ако ме интересираше приватниот живот ке и пристапев во пп,ти си нејзин порпарол или што?гладни сте за информации поготово за мешање во приватен живот, а што е битно дали коментира во теми толку многу ти значи ако коментира ќе имаш прилика да видиш се за неа ако толку те интересира прашај ја во порака
Па таква е љубовта. Некој патат , а некој се радуваат. И јас патам за љубота,али никогаш насмевката не ја тргам од моето лице.Порано се затварав дома али сум згрешил премногу.Сега се променив целиот...СЕКОГАШ ИМАМ НАСМЕВКА НА МОЕТО ЛИЦЕ КОЛКУ "Животот и Љубовта" да ме повредуваат секогаш моето лице е насмеано,но моето срце внатре плаче...но не дозволувам некој тоа да го дознае..бидејки тој што ке го дознае ке се радува на мојата ТАГА И БОЛКА...И двајцата лечиме рани еден со друг, повеќе си муабетиме, знаеш онака... Уште патам, пола година помина а јас никако да се опоравам. Дај боже никој да не се најде на мое место. Ехх, да можев се би сменила, ама не оди... Со овој ќе видиме како ќе оди, уште е рано да се зборува за тоа Позз back