Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Dolphine

Истакнат Член
25 јуни 2012
304
302
63
Тоа што те гледам секој ден на школо ме прави само посилна и ми дава мотив да те заборавам. И ќе успеам. Верувам во себе. :)

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
гладни сте за информации поготово за мешање во приватен живот, а што е битно дали коментира во теми толку многу ти значи ако коментира ќе имаш прилика да видиш се за неа ако толку те интересира прашај ја во порака
Господине Марцисио,ако ме интересираше приватниот живот ке и пристапев во пп,ти си нејзин порпарол или што? :)
Не си ми јасен...тоа што мене ме интересираше девојчето убаво си одговори,што се плеткаш и ствараш збрки не ми е јасно.
Но ако,не ми смета,си го изразуваш своето мислење а успат и доста работи ги разјаснуваш за самиот себе.
Во секој случај ти се заблагодарувам уште еднаш.
Не ме ставај во исти кошеви цитирајки ме,со оние што се гладни за приватниот живот.
Еден немам го прашано за неговиот приватен живот.Обрати им се на оние кои конкретно го прават тоа.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Абе ајде со пуканки |-( И на тато му кажувам вика глупости, ми вика само обична водка :D

Зашо бе, постојат вотки со разни вкусови. :D Али кој е луд доволно за да ја пие оваа со вкус на пуканки. :D

А кексиве? :gladen
Matchstick Cookies.jpg

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
добро бре 'бамуја (Кадино Селска пцовка) до кога че го свајчате форумов озбилно? Зеле се караат.......

Martin123

Полноправен Член
13 септември 2012
32
27
18
И двајцата лечиме рани еден со друг, повеќе си муабетиме, знаеш онака... Уште патам, пола година помина а јас никако да се опоравам. Дај боже никој да не се најде на мое место. Ехх, да можев се би сменила, ама не оди... Со овој ќе видиме како ќе оди, уште е рано да се зборува за тоа :) Позз back :)
Па таква е љубовта. Некој патат , а некој се радуваат. И јас патам за љубота,али никогаш насмевката не ја тргам од моето лице.Порано се затварав дома али сум згрешил премногу.Сега се променив целиот...СЕКОГАШ ИМАМ НАСМЕВКА НА МОЕТО ЛИЦЕ КОЛКУ "Животот и Љубовта" да ме повредуваат секогаш моето лице е насмеано,но моето срце внатре плаче...но не дозволувам некој тоа да го дознае..бидејки тој што ке го дознае ке се радува на мојата ТАГА И БОЛКА...
Заклучок:
Никогаш не дозволувај една личност се да ти биде во твојот живот,бидејки секој негов погрешен чекор и збор,секогаш ти ке бидеш што ке се чувствува ОСАМЕНО...живеј го секој ден како да ти е последен така ке бидеш НАЈСРЕЌНА...ова ти го кажувам од ИСКУСТВО :( ...поздравв..(flower)

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly
Статус
Затворена за нови мислења.