Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Ајде бе нека не ме зафркаваат. Кој ќе чека до први. Сакам да одам на предавања, алооо!! :giggle

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Умирам за спиење и јас а подоцна мора да идам до факс.
Ке седам дома бе и онака во Среда имам предавање.
Нема да ја затворат школијата ако не отидам денес.

Marchisio

Староседелец
4 јуни 2012
551
902
1,093
Еј фала што ме извести,но истото ми кажа и таа пред тебе :) ...а за другото не бев толку радознала ама ете ја прочитав и таа информација.
гладни сте за информации поготово за мешање во приватен живот, а што е битно дали коментира во теми толку многу ти значи ако коментира ќе имаш прилика да видиш се за неа ако толку те интересира прашај ја во порака

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Види ја...ми напрај муабет.........види види...Стариот мој кога ќе направи нешто ко шо треба :) јес
Мразам кога ќе си ја допијам водичката и ме мрзи да го мрднам задникот до фрижидер и да си земам друга. |-(
Зато че си најдиш некој да те служи :)
обожаам да слушам чудни звуци, пјур нејчррр вс фри спејсссс..
џас фиииилс гуд : )
замисли комшииве мои да ги имаш :) :) исто ко џунгла...

• Ми се допаѓа
Реакции: Angiie

Farfalla

Староседелец
14 февруари 2012
455
1,010
1,103
Може ли некој да ми објасни каде се наоѓа Пренди во Скопје? :)
Имаш на Југодрво, нема шанси да го утнеш, со огромни букви пишува ПРЕНДИ. Има едно во Карпош, блиску до Палма слаткарницата е, и исто во Чаир (кога одиш од Битпазар накај Чаир веднаш после тоа црвеното мостче од лево.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
pa NEMOJ do tolko da se zafrkavas...
fati si ja rabotata za ozbilnoo i nikogas ne dozvoluvaj i toj da go zagubis...bidejki nekoj patat premnogu...i bi posakale da se na tvoe mesto pozzz :)
И двајцата лечиме рани еден со друг, повеќе си муабетиме, знаеш онака... Уште патам, пола година помина а јас никако да се опоравам. Дај боже никој да не се најде на мое место. Ехх, да можев се би сменила, ама не оди... Со овој ќе видиме како ќе оди, уште е рано да се зборува за тоа :) Позз back :)

Статус
Затворена за нови мислења.