гладни сте за информации поготово за мешање во приватен живот, а што е битно дали коментира во теми толку многу ти значи ако коментира ќе имаш прилика да видиш се за неа ако толку те интересира прашај ја во поракаЕј фала што ме извести,но истото ми кажа и таа пред тебе ...а за другото не бев толку радознала ама ете ја прочитав и таа информација.
Зато че си најдиш некој да те служиМразам кога ќе си ја допијам водичката и ме мрзи да го мрднам задникот до фрижидер и да си земам друга.
замисли комшииве мои да ги имаш исто ко џунгла...обожаам да слушам чудни звуци, пјур нејчррр вс фри спејсссс..
џас фиииилс гуд : )
Имаш на Југодрво, нема шанси да го утнеш, со огромни букви пишува ПРЕНДИ. Има едно во Карпош, блиску до Палма слаткарницата е, и исто во Чаир (кога одиш од Битпазар накај Чаир веднаш после тоа црвеното мостче од лево.Може ли некој да ми објасни каде се наоѓа Пренди во Скопје?
И двајцата лечиме рани еден со друг, повеќе си муабетиме, знаеш онака... Уште патам, пола година помина а јас никако да се опоравам. Дај боже никој да не се најде на мое место. Ехх, да можев се би сменила, ама не оди... Со овој ќе видиме како ќе оди, уште е рано да се зборува за тоа Позз backpa NEMOJ do tolko da se zafrkavas...
fati si ja rabotata za ozbilnoo i nikogas ne dozvoluvaj i toj da go zagubis...bidejki nekoj patat premnogu...i bi posakale da se na tvoe mesto pozzz