Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
СДК пред некој саат станав од спиење, конечно да се одморам и јас. Скопјево во петокот ме уништи наполно, а вчера во Велес се изнатрчав ама убаво си поминав. Ко што немав спиено како што треба со денови, си легнав синоќа во 10 ипол а станав во 5 ипол :frantic Не сум нормална, жими се (facepalm) Сега уште да видам што имам за учење за утре, на школо немам идено од вторникот. Иии за крај, СДК ми фалеше форумов во изминатите 3-4 дена.

Martin123

Полноправен Член
13 септември 2012
32
27
18
Јас бев, се изгорев и сега се зафркавам со еден :gjavol
Не за друго, страв ми е пак да не се загубам...
pa NEMOJ do tolko da se zafrkavas...
fati si ja rabotata za ozbilnoo i nikogas ne dozvoluvaj i toj da go zagubis...bidejki nekoj patat premnogu...i bi posakale da se na tvoe mesto pozzz :)

OKEJJJ blagodaram na informacijata :D :D

мора да оди имењаку нема да остани засекогаш исто :D ;)
Taka e imenjakuuu.. :D pozdravvv

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly and Martin_MKD

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Зошто не можам да бидам на две места во исто време? Толку многу маки би ми се скратиле така... :|

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
99348_danijel-unutra_f.jpg

Се` убо ама ко го видов без наочари и без капа.:x Поарно вака нека си седи, убав си е ваков.:giggle
И јако ми е песничево.:giggle

Marchisio

Староседелец
4 јуни 2012
551
902
1,093
Сакам да ја пршам Maja011 зошто не не дружи низ темиве од форумов? :unsure
немајте гајле ќе ве дружи после 15 дена на форумов ќе има што да ви каже за одморот и за фалкутетот низ сите теми, се надевам без мене ќе биде среќна понатака во животот и посакувам се најдобро се надевам ќе ме разбере еден ден ова го правам за доброто на Maja011

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Некои луѓе се тотално не иживеани,да се каже... Немам коментар значи, да порачаш нешто требало да биде детектив и да вади информации за мене.......... имаат ли памет бре луѓево, што им стана бре.

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
немајте гајле ќе ве дружи после 15 дена на форумов ќе има што да ви каже за одморот и за фалкутетот низ сите теми, се надевам без мене ќе биде среќна понатака во животот и посакувам се најдобро се надевам ќе ме разбере еден ден ова го правам за доброто на Maja011
Еј фала што ме извести,но истото ми кажа и таа пред тебе :) ...а за другото не бев толку радознала ама ете ја прочитав и таа информација.

Статус
Затворена за нови мислења.