Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Вечерва со Jean(едно од 3те деца кои ги чувам,најмалото 2год) неможеше да заспие ,плачеше цело време поради тоа што родителите им заминаа на свадба на 3 дена во Италија кај пријатели,го земав малово со мене го нишкав во раце,после го ставив на мојот кревет и се правев дека спијам,и одеднаш се врти накај мене и ми вика со едно тажно гласче'Мама замина'(a претходно му објаснив дека се на свадба и дека ќе се вратат и дека јас сум тука да го чувам) леле колку жал ми падна,солзи моментално ми потекоа... душиче,и на крај го ставив во неговиот кревет и заспа пред малку... (hug)
Не плачи миличка,така растат децата :) :*
битно ти си до него и детенцето не е само.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Во едно само верувај
Несакав јас никогаш
Тебе да те повредам А кога друга место тебе блиску е
Таа ништо не ми значи на мене

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Не плачи миличка,така растата децата :) :*
битно ти си до него и детенцето не е само.
зборовите ме погодија во срце,моментално ми потекоа неколку солзи(скришно ги избришав) душичка,се смири виде дека сум до него и дека не е само :* (hug)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
некој/а да ме насмеј ? :|
оваа?
tumblr_m8q173Qlxl1ru3enko8_r1_250.gif

• Ми се допаѓа
Реакции: Martin_MKD

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Вечерва со Jean(едно од 3те деца кои ги чувам,најмалото 2год) неможеше да заспие ,плачеше цело време поради тоа што родителите им заминаа на свадба на 3 дена во Италија кај пријатели,го земав малово со мене го нишкав во раце,после го ставив на мојот кревет и се правев дека спијам,и одеднаш се врти накај мене и ми вика со едно тажно гласче'Мама замина'(a претходно му објаснив дека се на свадба и дека ќе се вратат и дека јас сум тука да го чувам) леле колку жал ми падна,солзи моментално ми потекоа... душиче,и на крај го ставив во неговиот кревет и заспа пред малку... (hug)
Душичка :)

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi
Статус
Затворена за нови мислења.