Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
683
1,287
1,093
your nightmares....
Во сообраќајна несреќа ако е осигурано возилото колку пари исплаќаат од осигурување? Или зависи колку е оштетено? (wasntme)

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Во сообраќајна несреќа ако е осигурано возилото колку пари исплаќаат од осигурување? Или зависи колку е оштетено? (wasntme)
На каско осигурување мислиш? Ако е без франшиза колку што е штетата толку. Обично префрлаат на сервисот дирекно.

• Ми се допаѓа
Реакции: UnFleur

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Да не знае некој куде у македонију може да се учи Хапкидо и да не знаете некој у македонију што прави катане или само по јапан и кину има тој ?

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Абе ви викам ја не гледајте јапонски анимиња со самураи :)
абе од увек сам сакаја катану да си имам, а и не гледа аниме гледа си филм сс зомбиња и имаше една девојка сс катану ги тепаше па и ја сакам катану за свак случај, знаеш.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Вечерва со Jean(едно од 3те деца кои ги чувам,најмалото 2год) неможеше да заспие ,плачеше цело време поради тоа што родителите им заминаа на свадба на 3 дена во Италија кај пријатели,го земав малово со мене го нишкав во раце,после го ставив на мојот кревет и се правев дека спијам,и одеднаш се врти накај мене и ми вика со едно тажно гласче'Мама замина'(a претходно му објаснив дека се на свадба и дека ќе се вратат и дека јас сум тука да го чувам) леле колку жал ми падна,солзи моментално ми потекоа... душиче,и на крај го ставив во неговиот кревет и заспа пред малку... (hug)

Статус
Затворена за нови мислења.