Точно, самите си сме кривиШо знам , не вервам... абе здравје, да сме здрави и живи па сега нека ни ги земат сите пари од џеб, шо можиме друго да правиме освен да се пцуеме самите шо не сме учеле навреме.
Точно, самите си сме кривиШо знам , не вервам... абе здравје, да сме здрави и живи па сега нека ни ги земат сите пари од џеб, шо можиме друго да правиме освен да се пцуеме самите шо не сме учеле навреме.
Бев.Уште немам одлучено Се ми е измешано, не знам поќе шо да мислам. И ти си матуранка?
Исто и тебе, каде и да се запишеш со среќа.Со среќа
Исто и тебе, каде и да се запишеш со среќа.
И мило ми е што си положила.
Другарка ми преполагаше во август и пак падна.
И сега, нема некој начин да полага завршен испит, оти инаку ќе треба другата година да полага.Англиски.
Ќе земи диплома за училишна ваљда. Пошто македонски со тројка го зеде. И двата интерни добри и беа. Ако сака државна ќе мора да чека догодина.И сега, нема некој начин да полага завршен испит, оти инаку ќе треба другата година да полага.
ДаЌе земи диплома за училишна ваљда. Пошто македонски со тројка го зеде. И двата интерни добри и беа. Ако сака државна ќе мора да чека догодина.
Ние сега шо сме во вториот уписен рок ќе бидиме како поттурнати. А има ли шанси некој во втор уписен рок да влези во државна квота?
Во право си.Епа сонце вие самите сте си се поттурнале..па кој те тераше да паѓаш на матура?
Разгледај ги листите на факултетите, онаму каде што не е пополнета државна квота секако ќе влезеш.. Што сакаш да се запишеш?