Еве што сонував јас.. Мојата баба е починета скоро 1 година, а јас ја сонувам речиси секоја вечер.Синоќа сонувам како сум на нејзиниот гроб заедно со уште некој близок но не знам кој беше..Сум почнала да го средувам гробот на мојата покојна баба..Сум метела,сум го миела,бришела. Што може да значи ова.?? Исто така пред некој ден со една моја другарка сакам да одам да го посетам гробот на мојата баба..и сега идеме накај гробиштата во Струмица но било многу високо,пред нас имало една розова голема куќа стара градба од која излегувале бели гулаби..и јас сум и рекла на другарката да одиме зад розовата куќа таму е погребена баба ми...
Плачење - претстои радосен настанШто значи да плачиш во сонот и да се лутиш?
тоа значи да и идеш на гробот на баба ти,сте ја збаоравиле изглеа,треба да и го средите ,којзнае колку е запустен ... и одкога че ја посетите со сигурност ќе престанеш да ја сонуваш...Еве што сонував јас.. Мојата баба е починета скоро 1 година, а јас ја сонувам речиси секоја вечер.Синоќа сонувам како сум на нејзиниот гроб заедно со уште некој близок но не знам кој беше..Сум почнала да го средувам гробот на мојата покојна баба..Сум метела,сум го миела,бришела. Што може да значи ова.?? Исто така пред некој ден со една моја другарка сакам да одам да го посетам гробот на мојата баба..и сега идеме накај гробиштата во Струмица но било многу високо,пред нас имало една розова голема куќа стара градба од која излегувале бели гулаби..и јас сум и рекла на другарката да одиме зад розовата куќа таму е погребена баба ми...
опседнат си со неа ...сонување бифша ? непрекинато ..
мачки се непријателки во сонјас во секој можен сон сањам мачки секогасш една црна која или ја галам или ја бркам една сива која секогаш ме напаѓа и една ко кафено жолта (мачката од влез шо ми која мн си ја сакам) и секогш неа си ја галам и гускам во сон
дека нема да има крај на светшто значи ако с'нуеш ( не ти него ја hhh) крај на сфет ?