Критики за администрацијата

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Очигледно дека марик14 ву смета, и цело време њега на напада. Криво дрво исправља ли се, кажи ми? Исто такој и човек не се мења.

Остај ги, гледаш дека тоа им е целта. Да се замараат со непотребни и глупи работи. Колку сака нека ме напаѓа. Они тројца (@ShakaZulu не е во тие тројца) нема никој да ги смени. Таков карактер си имаат, а можам да замислам во живо какви се. Не сакам ни да ги запознаам. За slb_bobo имам некој коментар убав слушнато но не верувам во тоа, иако не го знам во живо.
Опседнати се со мене.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Очигледно дека марик14 ву смета, и цело време њега га напада. Криво дрво исправља ли се, кажи ми? Исто такој и човек не се мења.
Не смета марик воопшто, туку смета тоа што го прави. Смета тоа што модератор создава проблеми на другите модератори оставајќи теми на несоодветни места со несоодветен вовед, т.е. копирани статии за вовед. Смета модератор кој не поттикнува никаква дискусија, не остава место за квалитетни теми со своите копирани статии, пристрастност при бришењето постови по форумов... Ова не важи само за марик, има(ше) неколку модератори кои го правеа/ат тоа. Смета тоа што на тој начин форумот не мрда од мртва точка и место дискусии на форумот има војни.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Ај ве молам сите што се буните, кажете ми како ова доликува на модератор кој треба да е неутрален, и како со вакви напади тој си ја врши својата работа позитивно, како што си самопрогласува?
Јас не знам што се замараш со човек со ниска интелигенција што потекнува од село. Тоа ти е еден нецивилизиран човек што цел живот прави само едно нешто (сите гледаат што прави). Но на некој ќе му ја помине линијата. Секој си има граници. За мојата да ја помине и треба многу. Јас ни ја цитирам, ни гледам што пишува итн...не се замарам со неа. Кулирај си и ти како мене не се расправај со таков тип на луѓе (редок тип) и пишувај си. :)
Инаку наменето за Мелпомена. (Во случај да биде избришано.)
Нема (не)пристрасност и омраза кон одреден член?

Досега немав ништо против, освен забелешки за многу отворени теми и оф топичарење.
Ама што не личи, не личи.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Остај ги, гледаш дека тоа им е целта. Да се замараат со непотребни и глупи работи. Колку сака нека ме напаѓа. Они тројца (@ShakaZulu не е во тие тројца) нема никој да ги смени. Таков карактер си имаат, а можам да замислам во живо какви се. Не сакам ни да ги запознаам. За slb_bobo имам некој коментар убав слушнато но не верувам во тоа, иако не го знам во живо.
Опседнати се со мене.
Се кажа само не кажа дека не си криво дрво како што 990Freak алудираше и дека колку и да некој пробува да те поправи нема да успее...

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Се кажа само не кажа дека не си криво дрво како што 990Freak алудираше и дека колку и да некој пробува да те поправи нема да успее...
поента ми беше да га оставите човека на миру, пошто како што гледам сви му се качуете на врат. А тј пример за криво дрво важи за сви нас, една метафора што доста држи воду. Карактер кој га имаш стекнувано 20-30 године, не се мења из чиста мира.

• Ми се допаѓа
Реакции: ShakaZulu and Marick14

Coelho

Староседелец
2 април 2012
287
493
663
Скопје
Драги Модератори,

Преозбилно ги сфаќате критиките. Се нервирате и сте под стрес божем морате да го правите ова 8 часа дневно и ве плаќаат. Олабавете малку, одете испијте едно кафе, чај или што и да пиете. Не мора вашиот збор да биде последен.

Ќе ви стигне известување дека некој ви го тагнал името и одма со штитови и оклопи да се одбраните. Не е секоја критика искрена и вистинска, па не ја сфаќајте веднаш како таква. Или take it with a grain of salt, како што би кажале. Може едноставно некој не ве сака.

Модератори без неутрални мислења/модератори кои си дозволуваат да бираат страни - ве критикувам!

Модератори кои многу лесно попуштаат или им дозволуваат на членовите да си играат мајтап со нив! Таа титула ви дава способности кои ние ги немаме, па искористете ги. И вас ве критикувам!

Други модератори, според мене, не се истакнале нешто премногу па да добијат критика (позитивна или негативна). Да поминам низ листа на администрација сигурно повеќе од пола нема да ги препознаам, или евентуално ќе препознаам некој кој сум забележал дека почнува теми како да му е хоби. И за вас една критика!

Инаку, пофалби до lady_blue затоа што се чини највредна е. Потоа следува и Sarah, а понатаму и Scars.

И едно браво за модераторите кои имаат неутрални мислења и не одбираат страни.

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Драги Модератори,

Преозбилно ги сфаќате критиките. Се нервирате и сте под стрес божем морате да го правите ова 8 часа дневно и ве плаќаат. Олабавете малку, одете испијте едно кафе, чај или што и да пиете. Не мора вашиот збор да биде последен.

Ќе ви стигне известување дека некој ви го тагнал името и одма со штитови и оклопи да се одбраните. Не е секоја критика искрена и вистинска (take it with a grain of salt, како што би кажале). Може едноставно некој не ве сака.

Модератори без неутрални мислења/модератори кои си дозволуваат да бираат страни - ве критикувам!

Модератори кои многу лесно попуштаат или им дозволуваат на членовите да си играат мајтап со нив! Таа титула ви дава способности кои ние ги немаме, па искористете ги. И вас ве критикувам!

Други модератори, според мене, не се истакнале нешто премногу па да добијат критика (позитивна или негативна). Да поминам низ листа на администрација сигурно повеќе од пола нема да ги препознаам.

Инаку, пофалби до lady_blue затоа што се чини највредна е. Потоа следува и Sarah, а понатаму и Scars.

Scars веќе не ни е модератор. Може некои и знаат зошто и поради кого. Иначе јас никаде не сум пишалл дека не поднесувам критика. Не сме ангели ние. А за стресови, не сме под стресови. :rofl

Coelho

Староседелец
2 април 2012
287
493
663
Скопје
Scars веќе не ни е модератор. Може некои и знаат зошто и поради кого. Иначе јас никаде не сум пишалл дека не поднесувам критика. Не сме ангели ние. А за стресови, не сме под стресови. :rofl

Ама не си само ти модератор, нели? Не можеш во сечие име да кажеш дека никој од вас не се изнервирал некогаш или не бил под стрес поради нешто на форумов.

Инаку, се извинувам. Не знаев за Скарс. Ама додека беше модератор супер беше.

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Драги Модератори,

Ќе ви стигне известување дека некој ви го тагнал името и одма со штитови и оклопи да се одбраните. Не е секоја критика искрена и вистинска, па не ја сфаќајте веднаш како таква. Или take it with a grain of salt, како што би кажале. Може едноставно некој не ве сака.

Други модератори, според мене, не се истакнале нешто премногу па да добијат критика (позитивна или негативна). Да поминам низ листа на администрација сигурно повеќе од пола нема да ги препознаам.

Нигде не ги спомна модераторите со неутрални мислења. :D