Критики за администрацијата

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
А што е со другите мислења? Каде е таа критиката што ја стави за тебе во твојата тема Ареа 51? Гледам цела тема си ја избришал наместо да ја заклучиш и да ја ставиш во канта (како сите нормални модератори). Со тоа што си го направил си отворил дупка на форумот и сега е повеќе „ранлив“. Мислиш дека за џабе е направено тоа постовите да не се бришат туку всушност само се кријат од членовите? Нека тоа, целта ти е провидна и тоа ептен. Демек не се замараш за ничие мислење, а всушност не сакаш да прифатиш ни најмала критика. Ова ти е уште еден во низата лоши потези што се` почесто ги правиш, само не знам до кога ќе те толерираат.
Овде морам да се замешам
Темата јас ја тргнав.
Мислењата од melpomena и ShakaZulu се префрлени овде.
Воведот е изменет, тоа Marick14 си го измени.
Темата е вратена, сега за сега.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Овде морам да се замешам
Темата јас ја тргнав.
Вратена но како?
Воведот сменет како резултат на мојата реакција која се испостави дека и требала да постои,но темата изменета а мојот пост оставен,првичниот,со цел да изгледа дека јас залудно реагирам,воведот си е топ.
Ако. :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Овде морам да се замешам
Темата јас ја тргнав.
Јас помислив дека ја избришал скроз и ги тргнал мислењата што беа таму како директна критика кон него за неговиот начин на отворање теми. Благодарам на образложенијата.

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Вратена но како?
Воведот сменет како резултат на мојата реакција која се испостави дека и требала да постои,но темата изменета а мојот пост оставен,првичниот,со цел да изгледа дека јас залудно реагирам,воведот си е топ.
Ако. :)
средено е сега.
Јас се извинувам за претумбацииве, но веќе не сум паметна шо е во ред, а шо не е.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and ShakaZulu

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
средено е сега.
Јас се извинувам за претумбацииве, но веќе не сум паметна шо е во ред, а шо не е.
Извинето а и немаше потреба од извини (hug) избриши ги офтопициве од мене овде а со тоа и твоево ке дојде офф топик :D
Паметна си ти,доволно е што си објективна и доблесна,паметноста сама доага со тоа.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Мое мислење за моето модерирање до сега е +. Критика освен со некој оф-топик што ќе го напишам но го бришам во најбрз можен рок друга немам. Не е ништо чудно и модератор да има оф-топик мислење. Тоа и по други форуми го има и многу нормално е. Но јас не зачестувам со нив. (иначе мразам да се фалам и ретко го правам тоа, али ај сега со исклучок)

Сега ќе се наредат после ова мислење многу цитирани постови на ова, но тие нека си се замараат со мене (зошто немаат друга работа), нека смислуваат маани и разни глупости. Јас ич не се ни замарам со нив, туку си гледам како модератор најдобро да си сработам а и тоа го правам. Е сега нормално е дека неможе сите да ме сакаат. За критики не се лутам или вреѓам, тоа си е нивно мислење и нека си остане така .А за моите колеги до сега немам критика, работата си ја вршат професионално. Може да има некои замерки но се минимални. Епа толку е народе од мене....Поздрави... :*

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Не знам дали е за овде или за во предлози, ама ај тука нека стои оти е ко некој вид критика за неактивност.
Дај нека се ажурира еднаш веќе таа листа на модератори.
Гледам некои не се веќе на таа функција, а уште ги има таму, па да не настануваат забуни за ништо ко оној пат.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin, foREVer and Lady*

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
средено е сега.
Се е во ред и не туку се извинувај затоа што не ти доликува да се извинуваш заради глупостите на други кои како така си пробала да ги исправиш. Наместо некој друг јавно да те пофали што сум му чистела зад него тој си се фали како сам за себе мисли дека е позитивен...

Се надевам некој ќе ја свати поентата на мојот пост во ореспоменатата тема а сега префрлен овде. Еден да размисли пред да стегне испрати и си го избрише копираното од друго место рпед да го постави овде доволно е за денес... за утре ќе спомниме пак дека копирањето не чини, не ние е никаков проблем, освем кога некој че почне да не нарекува хејтери ставаќи ни тиња слики под нашите критики како оваа што ни ја ставија предходно...
haters-gonna-hate-7.jpg

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Се е во ред и не туку се извинувај затоа што не ти доликува да се извинуваш заради глупостите на други кои како така си пробала да ги исправиш. Наместо некој друг јавно да те пофали што сум му чистела зад него тој си се фали како сам за себе мисли дека е позитивен...

Се надевам некој ќе ја свати поентата на мојот пост во ореспоменатата тема а сега префрлен овде. Еден да размисли пред да стегне испрати и си го избрише копираното од друго место рпед да го постави овде доволно е за денес... за утре ќе спомниме пак дека копирањето не чини, не ние е никаков проблем, освем кога некој че почне да не нарекува хејтери ставаќи ни тиња слики под нашите критики како оваа што ни ја ставија предходно...
haters-gonna-hate-7.jpg

Ако ти пречи копираното, тогаш има премногу теми да се избришат. Тоа на секој форум има копирано. И таму кај што беше ти модератор, и таму ти сам си копираше текстови од други форуми и страни па никому ништо. Дојде овде и се ти пречи. (facepalm)

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Мариче, да ти цитира дада нешто од воведот на темава.
Колеги Модератори, би сакала да Ве замолам да се воздржите од објаснувања зошто е нешто вака или така, доколку си го прочитате името посочено и наведено овде.