ima miljon ovakfi teme : ) u sfaku se diskutira po nesHto
ocHigledno Marick ti smeta : ) ahahhaa dosta se prepucavateeeeeeeeeeeeeeee
sori za oftopik
izbrisHete mi ga post : )
Ти дека си за забава овде никој не ти смета,мене признавам,ми света кога некој директно навредува,директно обвинува без да посочи факти,зарем има потреба Парвати да ги наведам сите теми од овој член за да се види дека се половина дупли.
Да ми смета,се истиснуваат дргите теми од насловна кои не се дупли и неможеме да ги приметиме.
Да ми смета кога некој беспотребно ме посочува дека сум член од друг форум,да ми смета кога гледам постови едно подруго на иста тема од по една реченица од ист член,пример....дојран не чини....следен пост....во дојран сега ја направија фонтаната...следен пост...во дојран канализацијата не чини и да не набројувам понатаму.Или напиши што знаеш и што сакаш за Дојран или не секој десет минути по една наводна информација(дојран како тема ја земав онака за пример,колку да објаснам)
Да ми смета кога модератор прави вакви,да ги наречам грешки и после се чудиме зошто некои членови ги прават истите.
Јас не се препуцавам,без поткрепа примери не давам,некој може да глуми колку сака дека не приметува дека отвара дупли теми и пишува офф топици а посочува други членови како тролови.Ова е класичен трол на наводно културен начин.Демек,мало е детето,ке научи,а детето се што знае,односно мисли дека знае.
Постов ми е офф топик овде,во критика за модератори нема потреба да го ставам пошто веке е ставен.
Само колку да ти одговорев што ми е и мене очигледно,а да се препуцавам немам намера
Кога забележувам нешто што ми штрчи си пишувам мислење за тоа.
Вчера имаше тема отворено за судбина а знаев дека има иста тема,поставив линк во новата тема од старата и добив одговор дека не е иста,за на крај да се спојат и испадне дека навистина е иста.
Па доста е веке мислам.Одамна е доста.
Јас не го навредувам,пишувам мое мислење за соодветна тема.
Ајде да е прва,втора,трета,дваеста да ја наречам грешка,ај,ама по дузина стоти пат?
Сите грешиме,ама некој во секој чекор.
И членовите бегаат и ради тоа а и ради моиве реакции.
Спремна сум и да бидам банирана,но некој треба на некого да му ги укаже некои работи.
Пример не гледам од другите форуми оти скоро не ни знам како е таму.
Овој форум како што имам прочитано од изјаснети доста членови овде е различен од другите,ако не друго заради тоа што нема политика,заради тоа што не гледа како е на другите форуми туку си тера по свое.И тоа е тоа што ми се допага.
Искрено навистина не ми е јасно што да дискутираме на темава,не секоја вест е за тема,барем според мене,милион расцепкани теми а скоро исти.Па дури и ти го имаш истово некаде ми се чини напишано.
Исто имам прочитано дека треба да оставаме кој какви сака теми нека си отвара нема зошто да реагираме,па ајде да оставиме нека се отвори тема и за јајцето,посебно за белката,посебно за жолчката,па и за лушпата.....