Насмевка

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Прилично опуштен човек сум, со тоа што важам за голем шегобиец во друштво и пошироко.Сепак не секогаш, само кога сме без било какви обврски.Иако повеќе ме радува туѓа насмевка отколку моја :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Dea

Dea

Активен Член
14 февруари 2012
156
196
43
26
Прилично опуштен човек сум, со тоа што важам за голем шегобиец во друштво и пошироко.Сепак не секогаш, само кога сме без било какви обврски.Иако повеќе ме радува туѓа насмевка отколку моја :)
Да ти кажам право и јас сум таа што повеќе ги смее другите отколку тие мене :). И ми одговара, мило ми е кога другите се смеат на моите ''досетки'' :p

• Ми се допаѓа
Реакции: Шмекси

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Се смеам секогаш. Без разлика колку ми е тешко. Сите ме доживуваат како ведра и среќна личност, а не ни претпоставуваат дека често минувам низ мрачни периоди. Сепак, се смеам.
Вистинското лице го покажувам пред најблиските, но ретко .

Minella

Активен Член
15 февруари 2012
171
171
43
Pust ostrov
Често се смеам,не сакам луѓето околу мене да ме сожалуваат ,затоа се смеам нек пукнат душманите , а највеќе кога ке видам некого кој ми се допаѓа:angel:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Dea and lady_blue

Baronessa

Истакнат Член
13 февруари 2012
541
751
93
Los Angeles!
Погледот Заведува, Усните Привлекуваат... Насмевката Убива...
значи секогаш, среќна, ведра, насмеана... никој нема да ја види мојата внатрешна тага и да се храни со неа

• Ми се допаѓа
Реакции: Slatki4ka, Dea and Marrie

Стефанија

Активен Член
19 февруари 2012
156
233
43
Најмногу ме насмејува другарка ми и јас неа! Нон стоп се смееме..И кога ни се плаче! :D

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
само да ви кажу(не се фалу) ама никој до ск не ме е насмеаја толко слатко како ја сам себе си...
обожаам да се смеју, на глас,на праз...
ако стфарно се продужиуе живот сс осмех,ондак мило ми е,продужија сам ги мноо...

bubili

Активен Член
29 февруари 2012
92
137
43
најубавиот град
Колку често се смеете? Колку од срце се смеете? Кој или што може најлесно да ве насмее? Дали се смеете кога ви се плаче?
Се смеам постојано......смеењето е здравје,верувајте.(happy)