Насмевка

Nemirna.

Активен Член
14 февруари 2012
116
84
28
Се обидувам што почесто да се смеам и да бидам позитивна.. најлесно може да ме насмее другарка ми. Се смеам кога ми се плаче, да. Обично на искачање, ќе стаам насмевка и ќе се смеам цела вечер без престан х)

• Ми се допаѓа
Реакции: Loner, Rosana and lady_blue

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
683
1,287
1,093
your nightmares....
Многу често се смеам. И од срце и од стомак, и тоа на глупостите кои често ги тресат личностите од моето опкружување.
Е единствено не можам да се насмеам кога ми се плаче.Тогаш можам само да изглумам насмевка... ама не е тоа тоа.

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue

Proton

Староседелец
12 февруари 2012
148
279
1,063
Скопје
Во принцип често.
Можеби не класично смеење, но скоро секогаш сум позитивен и со ведар, насмеан израз на лицето, а кога си ти ведар и насмеан, со иста мера ти враќаат и тие околу тебе ;)

Glorry

Истакнат Член
14 февруари 2012
262
369
63
Се трудам најчесто што можам да се смеам и да бидам позитивна и оптимистички да гледам на работите,а и друштвото ми е такво,па ретко сум во озбилно издание (happy)

Elizabeth Bathory

Истакнат Член
13 февруари 2012
353
407
363
Skopje
Има денови каде што сум претерано озбилна така да ретко да се насмеам. Ама има една личност што само таа може да ми измами насмевка на лицето како никој друг :D
Е кога ми се плаче:place неможам во никој случај да изглумам да се насмеам, тоа е посилно од мене. Неможам да ги сокријам чуствата. :eek:

Dea

Активен Член
14 февруари 2012
156
196
43
26
Кога се смеам се смеам, кога плачам плачам :). Другарките многу често ме смеат, но има и моменти кога не сум расположена и не може НИШТО да ме насмее... пробувам да се смеам почесто, но едноставно не можеш да се смееш на се и сешто нели? И така јас почесто сум Смајли, ноима и времиња кога сум намуртена и сериозна :D