Не да имаат влијание, растур прават.
Од лично искуство ќе зборам.
Јас ич не сум тип што одма после „официјализирањето“ ќе трча дома и ќе чека понуда за да си смении статус на фб или пак ќе го дрви секој ден да остава срценца и песнички. Дури и комотно можам да кажам дека дали еднаш му имам оставено песна и тоа онака пропратена со хумор на сметка на тие кои секојдневно го прават тоа, ниту му лајкав нешто и немав ниту една заедничка слика бре. Не ми се мене доказ 100 слики „со љубоф4е“ и постојаното лигавење по ѕидови, мене ми беше битно што
јас знам дека е со мене и ме сака, и мислев обострано е така. Па ме заболе другите дали ќе видат колку среќен и убав пар сме биле, туф туф. Јасно е дека го „лајкаш“ партнерот штом си избрал да си со него, не мора на секоја негова објава и слика јас да висам и да му лајкнувам и да коментирам за да се знае која сум и што ми значи.
И мене поради тие влијанија од страна на манијакални фејсбук фаци, претходнава врска ми се распадна и иако е крајно детски и незрел начинот, не ми е срам да кажам, биднало ебаго, не можам јас да забранувам некому нешто. И тоа официјалниот крај беше баш она менување статус во фамозното сингл, без претходно мое знаење. Чисто онака си се вклучува Електра и гледа дека веќе не е во врска, а да се направи муабет околу тоа - ни за лек, статусот се’ си кажал де.
Наравоучение: Кучето не мрда дури кучката не ја крене опашката, ама и кучката би си ја подвиткала таа опашка доколку кучето си седи мадро и не појде по неа да и’ го помириса газот.
Епа молим лепо. Ама ич не ми е криво, ако се базира на такви интернет баналности и толку лесно може да се уништо со појавата на ојлевци-дојлевци во врската, па тоа не е врска, маме му е**м.