Социјалните мрежи и нивното влијание врз врската

близнак

Староседелец
21 јуни 2012
169
306
1,063
Ам ке си отвориш 2-3 лажни профили, па уште 3-4 резерва, и 3 од картите за секој случај... :showoff

Нормално дека има влијание... позитивно или негативно, сепак е влијание.

• Ми се допаѓа
Реакции: Legioner and melpomena

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
  • Ми се допаѓа
Реакции: Legioner

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Сигурен си за ова?
Баш напротив, има. Затоа што сме пребрзо запознаени со ваквиот принцип на комуниација.
Saladine тој мислеше конкретно за неговата врска.:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Немам ни Фејсбук а МСН ретко користим, само кој ми треба да попраем муабет со братучедите што ми се во странство. Не ми влијаеле до сега. Излагам , шетам се дружам со реални ликови и тоа не му смета на дечкото затоа што се знаеме кој сме и што сме и и што сакаме. А форумов ми е место каде читам за туѓи искуства, учам од туѓи грешки, споделувам свои тешкотии и се расположувам кога за одредени теми гледам дека не сум сама на светов, тоа нешто се случило и на многу други. Убава безопасна виртуелна средина е за мене овој форум кој никако не ми повлијаел негативно, напротив до сега е позитивно.

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Премногу сериозно ги сваќате друштвените мрежи СИТЕ!

и јас мислам дека е така
малку се посветува на реалниот свет али хип хоп тоа е реалност сите послем некоја работа обврска прво нешто што правиме се токму тоа социјални мрежи, самотот време го налага тоа

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Премногу сериозно ги сваќате друштвените мрежи СИТЕ!
Се согласувам со тебе.
Јас мислам дека друштвените мрежи не би требало да имаат толку големо значење во реалниот свет. Барем кај нас, кајшто живеам јас, секој со секој се знае и буквално сите еден со друг си се озборуваат. Што е најстрашно, озборувањата се од типот - леле види оваа со кој е у врска на Фејсбук; ај ај, овај со која се сликал...итн итн итн...
Во денешно време луѓето некако заборавија да и се посветат на реалноста, повеќето го базираат нивниот живот на друштвените мрежи во виртуелниот свет.