Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Тема овде
http://forum.crnobelo.com/forums/Известувања.33/
За моментално банирани членови,членови со последна опомена пред бан.

Во која ке има и кратко образложение зошто е тоа така се разбира :) за да сите се учиме на грешките од другите.А иначе нека си биде празна ако сме "послушни".

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and Mila Kunis

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Дајте бе некаде нека пишува кој сменил ник. Еве приметив дека Ringo Lise се сменил у Grim Reaper, Saggitarius во Snape...уште неколку има. Дајте некое инфо на профил нека стои со сите сменети никови (оти после една година некој може пак ќе смени).

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Мислам дека се приметува дека скоро цела администрација одмара на жештиниве,и нема да им замериме,барем јас нема...ама откако ке се одморат нека не грабнат малку сите(вклучувајки ме и мене)оти излегуваат доста работи вон контрола,а ретко кој признава :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Мислам дека се приметува дека скоро цела администрација одмара на жештиниве,и нема да им замериме,барем јас нема...ама откако ке се одморат нека не грабнат малку сите(вклучувајки ме и мене)оти излегуваат доста работи вон контрола,а ретко кој признава :)
кој ремети атмосфера?
пријавувајте :)
па да ве грабенеме по брза постапка :D

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
мене ми беше zverka ама само еден ден зашо после забораив лозинка и све така да ова сум си

Мирче_мкД

Истакнат Член
25 јуни 2012
173
121
343
31
Убаво би било кога би имало под форум за Наука и Технологија , а името на форумската дискусија под Наука би можело да се промени во Општа Наука, Сериозна дискусија или нешто друго да не бидат исти. Овој предлог го давам зашто има некои теми од физика, хемија или научни и технолошки експерименти за кои нема соодветен под форум.
Има еден форум Технологија ама тоа е специјализиран само за информатичка технологија, па би можел и така да се преименува.
Друго, сега можеби е рано за тој чекор, ама подоцна кога ќе се присоберат повеќе членови би можело во некои теми кои служат претежно за терање сеир (Добро Утро/Добра ноќ) и слични на нив во кои практично нема дискусија и одговорите се состојат од 2-3 збора да не се рачунаат мислењета. Ова е само една мерка како би се развила дискусија и по другите поопширни теми, па дури и стимул за креирање нови.

Е тоа имав да кажам, па сеа вие како мислите дека е најдобро така.