мене немој да ме цитираш околу тоа,оти милион постови напишав дека сум против делење на тој начин на лугето,и мегу лугето од скопје има секакви и мегу лугето што не се од скопје.Како што не работат сите провинцијалци за 300 денари,и се глупави и сељаци и доаѓаат во Скопје само за да се омажат исто така и сите Скопјанки не се продаваат за пари
ако неможеш да ги сузбиеш фактите на другите не пробувај да му ги вадиш од контекс мусбетите.Многу е ниско тоа.ама ти ако се осекаш така правејки увеличано,повели уживај
а притоа има низ темава како ти ставаш лајкови на постови кои пишуваат само суперлативи за едните а за другите обратно.
страшно лицемерие владее мегу лугево,мене лично не ми смета,ама кога се чудат како некој не сакал да разменува лични податоци за себе,па со кого да размени човек кога не осетил потреба?за со кого да осети потреба?со некој што го познава 5,10 дена? или пак со некого кој не го ни познава и читајки низ темиве гледајки ги постовите да не знае човек што конкретно да помисли ,променливост на секоја минута.