Собиранки.... (договарање - тука)

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Људи луди и нелуди чујте и почујте, гледам има интерес, нови членчиња желни за собиранка :giggle Пошо пројде многу време од посдното збирње во Скопје, јас предлагам да ја направиме една дружба онака фина, пивце, мивце скара, мара (добро ај скара и немора), некое чипсче, смокче и да си се видиме, да си поприкажеме... а?! Што велите вие на ова?! Јас би ги прашала Bum-Bum readhead Saladin Aristokrat Марија TIGERWOMAN31SK parvati Dr.Gonzo Hip.Hop_MKD Marchisio Nighty и всичките друзи што искаат да дојдат :srekenНедела накај 7 исто зборно место па втор љумфер (wasntme) Абе ве сакам сите, и да нејќете да дојдете (inlove)(hug)
Абе нели е малце досадно се на исто место, ај на Водно? :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum and parvati

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Абе нели е малце досадно се на исто место, ај на Водно? :D
Неможат сите да стигнат на време за до Водно... Така да ако се собираме си останува во парк или кажете друго место ако сакате ама не многу далечно :cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Треба да одам во кубански на кеј накај 10.. ама веројатно ќе дојдам и во парк накај 7, несакам да испуштам некоја мрдната дружба(hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Ај ќе напрајме една собиранка на 2ри Август вОхрид, ама сите до еден до последен (Софроние, Миломир, Милан Тарот, Милодраг, Змејко, Еленко, Господин Господин Гаврил, Мухамед Али, Мајкл Џордан, Дора Бакојани, Реџеп Иведик, Ипман (учителот на Брус Ли), Шериф Коњевич, Марија Шерифович, Драганче Митрески, Ристе од Припор, Глориан, Драган Вучич и други знајни, незнајни,пијаници, џанкери, металци, турбофолкери, панкери, рапери, ќори, слепи, глуви, неми и полицајци).
Друго нешто шо мислам јас. Ќе биде во некоја дискотека или ако имат пивофест/журка на отворено, или пена парти во парк ако имат, или на ван бурен, или на антички со уметниците , или краен случај на ноќно капење. За то ќе одлучиме со штини компа или со влечење стапчина од боровата шума пред ЕВН ( да кажам уз контекс- штедете електрична енергија) или пак ќе одлучиме според играта: на буквата на буквата (рандом), односно тој шо е од најдалеку дојден ќе кажит кај сакат да одиме, а ако несакат тој јас ќе кажам а вие ќе ме слушате.
И собиранкава ќе биде организирана во чест на денот 2ри 2ри зш ќе прајме јубилеј 6 месеци од празникот на parvati и Dr.Gonzo, што не е ни чудно вечерта во пијана или некоја вон нормална состојба да се повозиме до селото Велмеј- Педерево само ради провод и чест на двајцава госпоѓици.
А собирно место ќе биде нормално пред банкана за да се осетите како охриѓани барем еднаш во животот пред апокалипсава шо е најавена за на 12.12.2012 во 8 часот одма после вестите на шител и анал5
За сите присутни запознавањето ќе биде под шифра: Цветници 2008ма,
со цел на назнака : дојди не биди п***р, денес е 2ри.
Повеќе информаци во темата на Electra за влечки лајнарки, до крајот на оваа недела, или најкасно до 27 јули во 14 часот и 19 минути ќе се знае се.

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Ај ќе напрајме една собиранка на 2ри Август вОхрид, ама сите до еден до последен (Софроние, Миломир, Милан Тарот, Милодраг, Змејко, Еленко, Господин Господин Гаврил, Мухамед Али, Мајкл Џордан, Дора Бакојани, Реџеп Иведик, Ипман (учителот на Брус Ли), Шериф Коњевич, Марија Шерифович, Драганче Митрески, Ристе од Припор, Глориан, Драган Вучич и други знајни, незнајни,пијаници, џанкери, металци, турбофолкери, панкери, рапери, ќори, слепи, глуви, неми и полицајци).
Друго нешто шо мислам јас. Ќе биде во некоја дискотека или ако имат пивофест/журка на отворено, или пена парти во парк ако имат, или на ван бурен, или на антички со уметниците , или краен случај на ноќно капење. За то ќе одлучиме со штини компа или со влечење стапчина од боровата шума пред ЕВН ( да кажам уз контекс- штедете електрична енергија) или пак ќе одлучиме според играта: на буквата на буквата (рандом), односно тој шо е од најдалеку дојден ќе кажит кај сакат да одиме, а ако несакат тој јас ќе кажам а вие ќе ме слушате.
И собиранкава ќе биде организирана во чест на денот 2ри 2ри зш ќе прајме јубилеј 6 месеци од празникот на parvati и Dr.Gonzo, што не е ни чудно вечерта во пијана или некоја вон нормална состојба да се повозиме до селото Велмеј- Педерево само ради провод и чест на двајцава госпоѓици.
А собирно место ќе биде нормално пред банкана за да се осетите како охриѓани барем еднаш во животот пред апокалипсава шо е најавена за на 12.12.2012 во 8 часот одма после вестите на шител и анал5
За сите присутни запознавањето ќе биде под шифра: Цветници 2008ма,
со цел на назнака : дојди не биди п***р, денес е 2ри.
Повеќе информаци во темата на Electra за влечки лајнарки, до крајот на оваа недела, или најкасно до 27 јули во 14 часот и 19 минути ќе се знае се.
Јас на втори сум на Бурен, ако сакате на први или пред Бурен на втори може, само сакам да има асална собиранка, да се видиме асално, да напраиме муабет ко луѓе, да пивнеме, да џопнеме уште нешто па после ќе си бркаме работа, ќе се журкаме и тако даље и тако ближе... а ако е на први ќе си седиме цела вечер, собрани на собиранка, па ако ви се иде нешо у диско може да отидеме накај 12-1 ако не ќе си останеме покрај езеро кај шо е најбоље да биде собиранката, не?! :rolleyes:

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and TIGERWOMAN31SK