Ај ќе напрајме една собиранка на 2ри Август вОхрид, ама сите до еден до последен (Софроние, Миломир, Милан Тарот, Милодраг, Змејко, Еленко, Господин Господин Гаврил, Мухамед Али, Мајкл Џордан, Дора Бакојани, Реџеп Иведик, Ипман (учителот на Брус Ли), Шериф Коњевич, Марија Шерифович, Драганче Митрески, Ристе од Припор, Глориан, Драган Вучич и други знајни, незнајни,пијаници, џанкери, металци, турбофолкери, панкери, рапери, ќори, слепи, глуви, неми и полицајци).
Друго нешто шо мислам јас. Ќе биде во некоја дискотека или ако имат пивофест/журка на отворено, или пена парти во парк ако имат, или на ван бурен, или на антички со
уметниците , или краен случај на ноќно капење. За то ќе одлучиме со штини компа или со влечење стапчина од боровата шума пред ЕВН ( да кажам уз контекс- штедете електрична енергија) или пак ќе одлучиме според играта: на буквата на буквата (рандом), односно тој шо е од најдалеку дојден ќе кажит кај сакат да одиме, а ако несакат тој јас ќе кажам а вие ќе ме слушате.
И собиранкава ќе биде организирана во чест на денот 2ри 2ри зш ќе прајме јубилеј 6 месеци од празникот на
parvati и
Dr.Gonzo, што не е ни чудно вечерта во пијана или некоја вон нормална состојба да се повозиме до селото Велмеј- Педерево само ради провод и чест на двајцава госпоѓици.
А собирно место ќе биде нормално пред банкана за да се осетите како охриѓани барем еднаш во животот пред апокалипсава шо е најавена за на 12.12.2012 во 8 часот одма после вестите на шител и анал5
За сите присутни запознавањето ќе биде под шифра: Цветници 2008ма,
со цел на назнака : дојди не биди п***р, денес е 2ри.
Повеќе информаци во темата на
Electra за влечки лајнарки, до крајот на оваа недела, или најкасно до 27 јули во 14 часот и 19 минути ќе се знае се.