Јас искрено незнам. Што мислите вие??
Мене никогаш ништо не ми имаат кажано точно, само ме лажат .
Мене никогаш ништо не ми имаат кажано точно, само ме лажат .
аааааааааааа кај се наоѓа да одам и јас хехехепа и јас не верував баш кој знај колку бабини-деветини си викав.. се до еден ден кога на кафе ми гледаше дедому на еден другар мој... знајте дека страв ме фати од сето то шо ми го кажваше колку реално звучеше.... со вакво чупе беше таму, ваков чоек имаше со вас, тој ова ке напрај.. се се во детали кажваше и по некое време едно 99% од то се исполна...
И јас сакам да ми гледа хахахахха.па и јас не верував баш кој знај колку бабини-деветини си викав.. се до еден ден кога на кафе ми гледаше дедому на еден другар мој... знајте дека страв ме фати од сето то шо ми го кажваше колку реално звучеше.... со вакво чупе беше таму, ваков чоек имаше со вас, тој ова ке напрај.. се се во детали кажваше и по некое време едно 99% од то се исполна...
Епа не можи само добри работи да се кажуваат. Лелеј како не најдам и јас некој што знае добро да гледа .ама проблем е то шо нејки да гледа на кафе за секој.. вика дека јас тошо го гледам јас морам да ти го кажам ама не секогаш кажувам убај работи... и мене пред да почна да ми гледа едвај го убедивме и после то ко се нафати вика извини за се шо ке ти кажам пошо то шо ке го видам мора да ти го кажам..... стварно е добар за то ама нејки за секој да гледа..