Што мислите има ли вистина во гледање на кафе?

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,031
2,642
1,143
26
Битола
па и јас не верував баш кој знај колку бабини-деветини си викав.. се до еден ден кога на кафе ми гледаше дедому на еден другар мој... знајте дека страв ме фати од сето то шо ми го кажваше колку реално звучеше.... со вакво чупе беше таму, ваков чоек имаше со вас, тој ова ке напрај.. се се во детали кажваше и по некое време едно 99% од то се исполна...
 
  • Like
Реакции: frosina and Scars31

ema09

Истакнат Член
18 февруари 2012
225
411
63
па и јас не верував баш кој знај колку бабини-деветини си викав.. се до еден ден кога на кафе ми гледаше дедому на еден другар мој... знајте дека страв ме фати од сето то шо ми го кажваше колку реално звучеше.... со вакво чупе беше таму, ваков чоек имаше со вас, тој ова ке напрај.. се се во детали кажваше и по некое време едно 99% од то се исполна...
аааааааааааа кај се наоѓа да одам и јас хехехе
 

Andrea Bloodbucket

Истакнат Член
18 февруари 2012
280
328
63
па и јас не верував баш кој знај колку бабини-деветини си викав.. се до еден ден кога на кафе ми гледаше дедому на еден другар мој... знајте дека страв ме фати од сето то шо ми го кажваше колку реално звучеше.... со вакво чупе беше таму, ваков чоек имаше со вас, тој ова ке напрај.. се се во детали кажваше и по некое време едно 99% од то се исполна...
И јас сакам да ми гледа хахахахха.
 

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,031
2,642
1,143
26
Битола
ама проблем е то шо нејки да гледа на кафе за секој.. вика дека јас тошо го гледам јас морам да ти го кажам ама не секогаш кажувам убај работи... и мене пред да почна да ми гледа едвај го убедивме и после то ко се нафати вика извини за се шо ке ти кажам пошо то шо ке го видам мора да ти го кажам..... стварно е добар за то ама нејки за секој да гледа..
 

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,227
3,542
1,143
не знам :eek: кога еднаш ми гледаа ми кажаа дека ќе ми биди совршено и се шокирав:eek::frantic
 

Andrea Bloodbucket

Истакнат Член
18 февруари 2012
280
328
63
ама проблем е то шо нејки да гледа на кафе за секој.. вика дека јас тошо го гледам јас морам да ти го кажам ама не секогаш кажувам убај работи... и мене пред да почна да ми гледа едвај го убедивме и после то ко се нафати вика извини за се шо ке ти кажам пошо то шо ке го видам мора да ти го кажам..... стварно е добар за то ама нејки за секој да гледа..
Епа не можи само добри работи да се кажуваат. Лелеј како не најдам и јас некој што знае добро да гледа :(.
 

cece17

Староседелец
21 февруари 2012
270
204
1,043
Зависи од тоа дали ми се допаѓа тоа што го слушам. :p


Изменето од модераторот, напишано на латиница.