Што мислите има ли вистина во гледање на кафе?

Sofija...

Истакнат Член
23 ноември 2012
256
358
363
25
Да ти гледа на кафе некој кој што знае ептен стручно да ти гледа океј тогаш.. имам појдено кај таа од Црниче една што добро гледа искрено за минатото се ми погоди и сегашноста ама за во иднина фати да ме мами ..глупости да лупа.. Али ги има оние кој во средно уште се имаат запознаено со занаетов и си подлажуват по малку поише ..така да на кафе гледање само кај они кој имаат искуствои знаење во оваа работа;)