Што ви недостига во животот?

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
слободата која ја имав...овде се ме гуши...прва шанса.....и оп....да ме нема

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Личност на која ќе можам комплетно да верувам и да се доверам и нема никогаш да ми даде причина да се посомневам.
Личност што нема да ја замарам со се’ што ќе кажам, која ќе стои покрај мене и во добро и во лошо, а не со игнор и на кукавички начин да бега на прва пружена прилика и да ми префрла мене вина за се’ оти не е доволно маж да си прифати или барем саглам да направи муабет ко со човек.
Рамо на кое ќе можам да се исплачам барем. Не мора да слуша и разбира, само физички нека е тука и нека ме утеши со 2-3 збора дека ќе биде подобро, без да ми вика да оставам да тече како што биднало, оти сум немоќна да сменам, и без да ми прави споредби со други, наводно потешки ситуации. Свесна сум си доволно дека ги има, ама колку што нив ги заболе за мене, толку и мене за нив, затоа, молим лепо, не помага тоа. Напротив, it screams: Bitch, GTFO and leave me alone, I don't give a shit.
Ми фали да се разбудам безгрижно, среќно и насмеано.
Ми фали топол, семеен ручек и топлината на домот.
Ма се’ ми фали у пм. Мозок највеќе изгледа.

Море колку емо звучам, ми иде една лајнарка по слепоочница да си пукнам и самоутепство на лице место. :D

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
здравјеееееееее,еден дел од мене што можеби никогаш нема да го имам :place:place:place

Dolphine

Истакнат Член
25 јуни 2012
304
302
63
Повеќе памет за да се свестам веќе еднаш и да сфанам дека се е готово, едноставно НЕМА повеќе надеж... тоа е завршена приказна. Но срцево не се дава, сеуште се бори. :)

Kiril

Активен Член
24 јуни 2012
181
127
43
35
Струмица
Во моментот скоро ништо не ми фали, јас сум скромна личност која се задоволува со малку, не ми требаат "Кули и палати", 100000евра на жиро, луксузни коли итн. Имам од се по малку и доста ми е :) Единствено сега ми недостига личност која ке ми подари малку од тоа отровното средство љубов:) ама да биде верна и да знае да сака :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
Во моментот скоро ништо не ми фали, јас сум скромна личност која се задоволува со малку, не ми требаат "Кули и палати", 100000евра на жиро, луксузни коли итн. Имам од се по малку и доста ми е :) Единствено сега ми недостига личност која ке ми подари малку од тоа отровното средство љубов:) ама да биде верна и да знае да сака :)

Парите се минлива ствар ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Kiril