Предлагам да го банирате Dr.Gonzo барем на 2 години, зш многу дирекни навреди ми упатува (да ти е**м бабати или вујнати, зш многу биле сексибилни)... Јас не дека сум цвеќе за мирисање, ама него ни трендафил не му е рамен. Или барем ако не го банирате пуштете му заканувачки ПП пораки нека си ги наполнит гаќите барем еднаш, а исто така мислам дека то ќе му помогнит и да излезит од пубертетот, зш веќе 7 години уште бубулиците ги стискат, а за мувите го главата да не прам муабет- веќе измутирани се во коњски.
Едит- Ако ви е страф да го банирате, напрајте ме мене модератор на 2 минути јас ќе го банирам.Предлагам да го банирате Dr.Gonzo барем на 2 години, зш многу дирекни навреди ми упатува (да ти е**м бабати или вујнати, зш многу биле сексибилни)... Јас не дека сум цвеќе за мирисање, ама него ни трендафил не му е рамен. Или барем ако не го банирате пуштете му заканувачки ПП пораки нека си ги наполнит гаќите барем еднаш, а исто така мислам дека то ќе му помогнит и да излезит од пубертетот, зш веќе 7 години уште бубулиците ги стискат, а за мувите го главата да не прам муабет- веќе измутирани се во коњски.