Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Предлагам да го банирате Dr.Gonzo барем на 2 години, зш многу дирекни навреди ми упатува (да ти е**м бабати или вујнати, зш многу биле сексибилни)... Јас не дека сум цвеќе за мирисање, ама него ни трендафил не му е рамен. Или барем ако не го банирате пуштете му заканувачки ПП пораки нека си ги наполнит гаќите барем еднаш, а исто така мислам дека то ќе му помогнит и да излезит од пубертетот, зш веќе 7 години уште бубулиците ги стискат, а за мувите го главата да не прам муабет- веќе измутирани се во коњски.

Предлагам да го банирате Dr.Gonzo барем на 2 години, зш многу дирекни навреди ми упатува (да ти е**м бабати или вујнати, зш многу биле сексибилни)... Јас не дека сум цвеќе за мирисање, ама него ни трендафил не му е рамен. Или барем ако не го банирате пуштете му заканувачки ПП пораки нека си ги наполнит гаќите барем еднаш, а исто така мислам дека то ќе му помогнит и да излезит од пубертетот, зш веќе 7 години уште бубулиците ги стискат, а за мувите го главата да не прам муабет- веќе измутирани се во коњски.
Едит- Ако ви е страф да го банирате, напрајте ме мене модератор на 2 минути јас ќе го банирам.

• Ми се допаѓа
Реакции: Dr.Gonzo

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Вака сеа...уметници прајте шо сакате,отварајте какви теми сакате,ако сакате отворете тема и за прстите од нозете,или за колената,или за делови од велосипед и слично...добар предлог ми дадовте,нема ни да влегувам веќе во тој подфорум.
Само да ве замолам да не упатувате директни навреди,дека некој бил ваков или таков,дека незнаел што е уметност или слично.
И да ја замолам мелпомена да намали малку со иронијата во коментарите,не е океј :) треба да се прифати критика некогаш,не?(wasntme)

:eek Каде имам иронија?
Ако сум така сватена јас јавно се извинувам.
Ако за некого претставуваат иронија моите постови,богами ке треба едно 20-30 члена да бидат за истово замолени.:x
Ако кажам дека треба да отвориме и тема за иронијата,најверојатно пак ке звучам иронично. (worried)

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
:eek Каде имам иронија?
Ако сум така сватена јас јавно се извинувам.
Ако за некого претставуваат иронија моите постови,богами ке треба едно 20-30 члена да бидат за истово замолени.:x
Ако кажам дека треба да отвориме и тема за иронијата,најверојатно пак ке звучам иронично. (worried)
хахаах отвори ако сакаш,бесплатно е:p
погледни ги твоите коментари во темава,2-3 страни наназад и ќе си воочиш сама.И смајлињава ти помагаат за да си ја изразиш поубаво :)

Aaliyah

Староседелец
13 февруари 2012
888
1,091
1,093
Скопје
540676_3661460329762_1228001283_n.jpg

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
хахаах отвори ако сакаш,бесплатно е:p
погледни ги твоите коментари во темава,2-3 страни наназад и ќе си воочиш сама.И смајлињава ти помагаат за да си ја изразиш поубаво :)
Ако размислувам на начинот на кој ти ги согледуваш очигледно само моите коментари тогаш со нагласениот збор за уметници на твојот пост од погоре тогаш тоа треба да го гледаме како директна нагласена навреда многумина од нас овде.Додуша за тој што сака да гледа на работите објективно ке види дека сама сум се декларирала во категоријата на лаици во таа област.
Но јас не гледам така на твојот нагласен збор.
Се надевам дека ке бидам сватена дека навистина не ја сакам иронијата во комуницирањето.
Нај искрено се надевам.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Кога поголемите можности се злоупотребени и кога се отфрлаат сопствените грешки, провалијата на гордоста е се` поблизу.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
СДП Што е финтата со темите во дводимензионална уметност?|-(

Статус
Затворена за нови мислења.