Да не е мајка ти авторка на прирачников?Мајка ми ги прави тестовите по Македонски јазик во Охрид ама не се многу тешки....
хаххахах не не е таа но доста паднаа на завршниот испит сега што беше а на државната нзз.....Да не е мајка ти авторка на прирачников?
Мајка ми ги прави тестовите по Македонски јазик во Охрид ама не се многу тешки....
И догодина ќе полагаат некои, во кој сум и јас, па може да каже некое прашање наредната година.Сакаш да кажеш дека мајка прави тестовите за екстерното тестирање, т.е. да се пофалиш? Ако е така касниш со ''инфромација'' веќе полагаа( ќе те поплавеа со молби за прашањата)
А ако станува збор за интерно, што мислам не може да биде, пошо нели македонски е задолжително, голема работа.
Хаха мајка ми не прави тестови за Екстерно, таа прави за Завршен испит и за Државна матура.... но како што кажа многу е напотна и голема работа да прегледуваш некаде 200 тестови од некаде по 14 страни за 3 денаСакаш да кажеш дека мајка прави тестовите за екстерното тестирање, т.е. да се пофалиш? Ако е така касниш со ''инфромација'' веќе полагаа( ќе те поплавеа со молби за прашањата)
А ако станува збор за интерно, што мислам не може да биде, пошо нели македонски е задолжително, голема работа.
Да полагаа за Завршен испитСакаш да кажеш дека мајка прави тестовите за екстерното тестирање, т.е. да се пофалиш? Ако е така касниш со ''инфромација'' веќе полагаа( ќе те поплавеа со молби за прашањата)
кажии таму кога ќе полагаш дека си член на црно бело на форум и дома ќе поминеш со 5Утре полагам информатика интерен...
Се надевам лесно ќе биде, иако сум муле, како по обичај ќе утнам.