Државна матура

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Мајка ми ги прави тестовите по Македонски јазик во Охрид ама не се многу тешки.... :mstickle
Да не е мајка ти авторка на прирачников? :zelen
kniga%2Bza%2Bblog.JPG

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Мајка ми ги прави тестовите по Македонски јазик во Охрид ама не се многу тешки.... :mstickle

Сакаш да кажеш дека мајка прави тестовите за екстерното тестирање, т.е. да се пофалиш?(wasntme) Ако е така касниш со ''инфромација'' веќе полагаа( ќе те поплавеа со молби за прашањата)
А ако станува збор за интерно, што мислам не може да биде, пошо нели македонски е задолжително, голема работа.:D

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and UnFleur

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Сакаш да кажеш дека мајка прави тестовите за екстерното тестирање, т.е. да се пофалиш?(wasntme) Ако е така касниш со ''инфромација'' веќе полагаа( ќе те поплавеа со молби за прашањата)
А ако станува збор за интерно, што мислам не може да биде, пошо нели македонски е задолжително, голема работа.:D
И догодина ќе полагаат некои, во кој сум и јас, па може да каже некое прашање наредната година. :D

Lovely*-*

Староседелец
27 мај 2012
230
164
1,043
34
Ohrid
kimmyqueen98.tumblr.com
Хаха мајка ми не прави тестови за Екстерно, таа прави за Завршен испит и за Државна матура.... (nod) но како што кажа многу е напотна и голема работа да прегледуваш некаде 200 тестови од некаде по 14 страни за 3 дена :frantic

Lovely*-*

Староседелец
27 мај 2012
230
164
1,043
34
Ohrid
kimmyqueen98.tumblr.com
Да полагаа за Завршен испит (talk)

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
683
1,287
1,093
your nightmares....
Утре полагам информатика интерен... :ladno
Се надевам лесно ќе биде, иако сум муле, како по обичај ќе утнам. :|

VULKAN-PEPEL

Истакнат Член
24 март 2012
160
126
343
Утре полагам информатика интерен... :ladno
Се надевам лесно ќе биде, иако сум муле, како по обичај ќе утнам. :|
кажии таму кога ќе полагаш дека си член на црно бело на форум и дома ќе поминеш со 5

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and UnFleur